tom3kb Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Będąc w Czarnobylu zobaczyłem wiadomość, że Jurij Siemiecki zginął w X10 w galarecie. Czy to jest ten słynny stalker co szukamy jego schowka, nie przeglądałem całego poradnika ale rzuciło mi się w oczy, że chyba w finale z nim też się z nim gdzieś spotykamy. Dla pewności wczytałem grę i jak narazie nie zginął. Więc czy to ważny NPC czy gra przypadkowo dała taką nazwę jakiemuś stalkerowi. Mod świetny ale aż strach grać jeśli by się okazało, że już na początku może zginąć ktoś ważny pod koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Jurij Siemiecki, to stalker który ciągle ginie i zmartwychwstaje. Wymówił życzenie przy Monolicie, że chce żyć wiecznie. Chyba to tak było, wiadomości o jego śmierci pojawiają się w różnych modach. Możesz spokojnie grać dalej, z Jurijem Siemieckim nie będziesz miał problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 W jakims modzie do soca lub zewu, chyba zew co chwilę mam komunikat, że poległ stalker Jurij Siemieckij, sie nie przejmować, to typowa wańka wstańka. ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dzięki za wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Na Magazynach Wojskowych, możesz u Informatora kupić namiar na jego schowek ( potrzebne są odpowiednie recepty, na arty), albo po kawałku zbierać mapę, na której jest zaznaczony. Dopiero wtedy się wypełni.vidkunsen - a wiadomości o śmierci i walające się co krok trupy Siemieckiego, to w Historii Zulusa. Edytowane 7 Listopada 2014 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi