Junx Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Niestety, ale nie wiem jak to naprawić a moda już dawno nie mam na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Wybaczcie odkop, ale potrzeba silniejsza. Czy jest jakiś sposób aby zmusić do działania zachodnie celowniki na oświetleniu statycznym? Na dynamiku wszystko gra i buczy, ale na statyku celownik jest ,,pusty" - nie ma siatki czy kropki. Kobra natomiast działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Taki "typ", jeden działa, drugi nie. Uroki Stalkera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 2 godziny temu, Wielebny napisał: Wybaczcie odkop, ale potrzeba silniejsza. Czy jest jakiś sposób aby zmusić do działania zachodnie celowniki na oświetleniu statycznym? Na dynamiku wszystko gra i buczy, ale na statyku celownik jest ,,pusty" - nie ma siatki czy kropki. Kobra natomiast działa bez zarzutu. Przekompiluj wszystkie modele broni dając w shaderach huda zamiast "lightplane" daj tam "aref" Powinieneś skumać o co chodzi. Więcej nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Działa czasem, nie spróbujesz to się nie dowiesz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Odgrzewam, co się dzieje z tym modziwem? Żyje czy odszedł w zapomnienie? D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 59 minut temu, SEB2E napisał: Odgrzewam, co się dzieje z tym modziwem? Żyje czy odszedł w zapomnienie? D: Dane przepadły wraz z awarią dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Szkoda, mi się nawet przyjemnie w hybrydę grało :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 @SEB2E w czeluściach Janka znalazłem Hybrid'a w wersji 2.0 - http://yadi.sk/d/Rg3YwG1JAQXr2 ALE!!! Nie wiem co tu jest bo nie pamiętam nic co tam było. Jeśli chcesz możesz pobrać i pograć, ale wsparcie tylko "pisane" bo nie chce się bawić w dwa mody jednocześnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Chciałbym Was poinformować że wracam do CS i "odświeżam" ów wersję Hybrid'a, póki co mam tyle ;] Raport Wojenny #1 - Silnik 64 bitowy od @LVutner - Dodany Sky Reclamation Project (SRP) jako podstawa dla Hybrid'a, był możliwy dopiero po naprawieniu krytycznego błędu w Elektrowni Dla zainteresowanych link do ów moda - https://www.moddb.com/mods/srp - Dodane modele z "Anomaly HD Models Addon" (póki co tylko CN i Renegaci) - Dodany STCoP 3.4 (nawet po SZEŚĆ celowników) - Sprawdzone 3 mapy (Bagna, Kordon i Wysypisko) pod względem stabilności i ewentualnych błędów - "Rozdana" broń dla NPC i handlarza póki co tylko Bagna - Śpiwór + kasa z trupów - Nowe Okno - Dwie Wojny frakcyjne "działają" CN - R oraz ST - BA Spoiler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi