chwieju Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Szybko i do rzeczy. Jeśli ustawie lepsze oświetlenie niż statyczne, podczas ekranu ładowania wywala mnie do pulpitu. Na statycznym gram bez większych problemów. Mój sprzęt to: sli GTX 660 16gb ram corvair Vengeage black edition 1600mhz dysk SSD 460 GB OZC 460 i płyta główna Msi Z77 G45. Dzięki z góry za pomoclog mam poniżej sterowniki aktualne. Dział ma nazwę problemy techniczne a w innym mnie olano więc jestem tutaj ale sorki za zły działNowy dokument tekstowy.txt Edytowane 17 Grudnia 2014 przez chwieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 A coś w logu jest. Sterowniki do grafy nowe? ps. Zły dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 @chwieju : myślę , że są osoby , które chciałyby Ci pomóc , ale najpierw zerknij do tego tematu : http://stalkerteam.pl/topic/6615-poradnik-jak-sprawdzi%C4%87-logi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chwieju Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 @chwieju : myślę , że są osoby , które chciałyby Ci pomóc , ale najpierw zerknij do tego tematu : http://stalkerteam.pl/topic/6615-poradnik-jak-sprawdzi%C4%87-logi/ok mam pisze me out of memory ale jest to zabawne mam 16 gb ramu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Faktycznie , mam 8 gb i wszystko chodziło bez zarzutu . Spróbuj na spokojnie instalacji od nowa , zdarza nam się czasem coś przeoczyć . Zły dzień już się skończył . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chwieju Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 dzieki za pomoc, mod chodzi musiałem zainstalować 64 bitowy sytem, ale teraz gra mi się zacina jak robie wyzwania na arenie, specyficznie po wyjściu na powierzchię i mnie wykopuje bez logu i niczego poprostu wykop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wylot bez loga oznacza zazwyczaj, że komp nie wyrabia. Zmniejsz ustawienia, przeczyść system jakimś programem, zdefragmentuj dysk i rejestr. Ten mod ma spore wymagania, ale bez przesady. Mnie działał bez problemu na gorszym sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ja tego mod przechodziłem na ustawieniach high, czy nawet na maks. W rozdziałce 1920x1080 Komp nie jakiś przecinak amd 3x3.1 ghz, 4 giga ramu, grafika gts 450 amp 1giga pamięci na pokładzie. Pamiętam, że na lokacji Bar musiałem zejść na ustawienia średnie bo było widać wyraźnie spadek płynności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mod chodził nawet na XP 3 gb ram , na niskich ustawieniach , ale chodzi .Tak , jak napisał Smox , sprzęt wymaga konserwacji , trzeba o niego po prostu dbać . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tak jest, o kompa trzeba dbać, a odwdzięczy się brakiem wylotów Nawet bardzo dobry komp można szybko "zajeździć". Np. podczas każdej aktualizacji systemu robiona jest kopia zapasowa. U mnie, to około 1GB zajętego miejsca. Czy programy uruchamiane przy starcie systemu, mnie włącza się tylko antywirus. Jest tego sporo, warto poczytać. Polecam program WinTools.net Professional zdziwicie się ile znajdzie syfu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 No i sprawdzajcie folder Temp i ten od internetowych plików tymczasowych. Ja po 2 latach włączyłem porządkowanie dysku to okazało się, że w Temp jest 35 giga śmieci. :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi