Wędrowiec Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam czy ktoś wie jak naprawić błąd z takim logiem : FATAL ERROR [error]Expression : pm->m_animations.size()[error]Function : player_hud_motion_container::load[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrGameplayer_hud.cpp[error]Line : 92[error]Description : motion not found [protecta_aim] stack trace:Dzięki za próby pomocy crash ten występuję po zabiciu niektórych przechodniów czyli randomowych postaci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zapytaj na stronie moda.Ja twórcę znam i testowałem tą wersje i jak na razie zero crashy. Zalecę reinstal gry (kompletny) i zainstalowanie na czystego Misery 2.1.1 TAZ 1.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 podeślij mi folder weapons z folderu configs to zobacze jak pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jest fix do wersji 1.7 - http://www.mediafire.com/download/wp4f88wd82su7pq/TAZ+1.7+quick+fix.7z 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Dzięki za pomoc a i litosns niestety reinstall na razie odpada ponieważ gdzieś posiałem moje misery więc gram na skopiowanej czystej gamedacie z nałożonym TAR Ale crash nadal występuje nadal po zabiciu tego jednego najemnika w zakładzie utylizacji odpadów ... A log nadal jest pusty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 No to mówiłem żebyś mi folder podesłał to bym pomógł folder o nazwie "weapons" znajdujący się w folderze "configs" w gamedacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Daj mi swój e mail to ci wyślę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Eeee. Wiecie że Gawron dał fixa z strony moda? mp5lng zapomniał wziąć dodać nowych linijek do animacji protectyZawiera też fixy tekstur.I nowy model broni. NOWY QUICK FIX 1.2http://www.moddb.com/mods/misery-the-armed-zone/images/taz-17-quick-fix-11 Edytowane 1 Stycznia 2015 przez litosns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 A gdzie go pobrać ? Ok nevermind ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Stąd - http://www.mediafire.com/download/dfm1wqlbaauk4uo/TAZ+1.7+quick+fix+1.2.7z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zapier*ala jak nakoksowana tchórzofredka na sterydach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Kolejny Fix - http://www.mediafire.com/download/5mwk2ht1gjyb6vb/1.7+fix+2.2.7z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Siema panowie. Wyszedł nowy TAZ (1.7.4) Wpakowałem go do mizerji i taki bubel jest. Nie czyta mi texturki tak ??Expression : fatal errorFunction : CBlender_default::CompileFile : D:prog_repositorysourcestrunkLayersxrRenderPC_R1BlenderDefault.cppLine : 63Description : <no expression>Arguments : Not enought textures for shader, base tex: wpnwpn_bullet1_545Moje rozwiązanie:Nie mogłem grać na ustawieniach wyższych niż Oświetlenie Statyczne. To było problemem tego loga na górze ;) Nie mogłem ustawić wyższych ustawień ponieważ wywalało mnie do pulpitu. Pomocny okazał się reinstal/update sternowników Nvidia.Powodzenia chłopaki z kolejnym logami ! I dzięki za pomoc :) Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Ptachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Fix dla GP-100 http://www.moddb.com/mods/misery-the-armed-zone/downloads/gp-100-quick-fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Wgrany już i dalej wywala :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jest to powodowane łuską pocisku (Tą która ,,wypada`` z komory karabinu na ten nabój) musisz poszukać pliku tej łuski i go usunąć . Niestety nie pamiętam jak się nazywał . Mam nadzieję że pomogłem :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 To akurat błąd Stalkera który jest jak się gra na static lightning. Trza się przerzucić na Dynamic Ligtning lub zainwestować w nowy sprzęt niestety 3 ostatnie fixy nie działały. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) @Wędrowiecaha działa dziękuje za pomoc ;) EDIT*oho przedwczesna radość dalej to samo @IitosnsTo coś mi nie styka. Sprzęcicho mam nowe ( intel I5,GF GTX 460,8gb ram,DX10) Ale jak przerzucę się na Dynamiczne oświetlenie albo Pełne czy na DX10 to wywala mnie bez loga przy uruchamianiu gry. Tylko i wyłącznie z TAZ-modem. Za każdym razem potem muszę usuwać plki USER aby ustawić sobie grafikę na Statycznym oświetleniu aby móc uruchomić grę chcioażby do głównego menu Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Ptachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Kolejny fix, tym razem dla łuski z w/w błędu - http://www.mediafire.com/?5fmtv8k5y288ry8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Witam. Wiem że ten temat już trochę umarł, ale mam nadzieje że nie zaszkodzi go ożywić. Zainstalowałem TAZ na Misery 2.2 wypakowywując gamedata i addons z pliku TAZ przez 7Zip bo tak kazał gościu od moda na moddb i pokazał mi się taki error przy tworzeniu nowej gry: : Not enought textures for shader, base tex: wpnwpn_bullet1_545 To gdzieś znalazłem że ktoś mówił aby usunąć ten plik i powinno wszystko grać. To oczywiście usunąłem plik i ukazał się nowy error. Tu jest log. xray_sztychowka.log Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @Dr_Sztychowka a porada parę postów wyżej odnośnie tego errora z amunicją i koniecznością gry na statyce przetestowana? Plus drivery do grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @tom3kb Ja zawsze jaki mod to by nie był to gram na oświetleniu statycznym, próbowałem wszystkie możliwe oświetlenia i to samo, detale mam zawsze na najwyższym, też zmieniłem raz na najmniejsze. Ja mam kartę graficzną tak starą, że już nawet nie można jej zaaktualizować. Jak próbuje to po chwili pokazuje mi że mam za starą kartę graficzną. Moja karta graficzna to: ATI Radeon HD 5770 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi