dienisija Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Cześć!Tak, tak wiem, że Kawalarz jest, POWINIEN być obok anomalii Sosnodąb. Wraz z jego pda.Jednakże przeszukałam już cały pobliski teren sosnodąbu a Kawalarza ni huhu. (jestem już po głównym wątku i większości poboczniaków) Mógł wystąpić jakiś błąd w grze i Kawalarz zniknął ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Nie ma tego błędu. Zapewniam - sam też miałem problem z tym gostkiem. Rada - wejdź na Sosnodąb i poobserwuj okolicę z lornetki - tam gdzie będzie ciało, PDA i maska - będzie się błyszczało - mnie to pomaga zawsze. Nie jest to mój patent (wyczytany), ale skuteczny. Powodzenia :yes: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Nie mógł. Nie szukaj kropki na mapie oznaczającej trupa. Kawalarz to trochę kości, PDA i bodajże hełm. Wejdź na drzewo i obejrzyj przez lornetkę obydwa brzegi wąwozu. Na pewno zauważysz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dienisija Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 No i proszę, na to nie wpadłam. Dzięki wielkie chłopaki ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ja kościotrupka i PDA wypatrywałem stojąc na kamieniach od strony Żelaznego lasu. PDA błyszczy. Łatwiej wtedy do nich podejść, bo cały czas je widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ja w swojej karierze znalazłem tego kościotrupa tylko raz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Nie jest trudno go znaleźć ani w podstawce, ani w modach, tylko trzeba wiedzieć od której strony szukać.Jak się raz znajdzie od strony którą sugeruję, to potem już się tam idzie w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Zawsze truposz leży po lewej stronie za anomalią-jak stoisz na drodze na wprost do anomalii.W modach i w podstawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi