dienisija Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Cześć i czołem. Od jakiegoś czasu po włączeniu gry, wczytaniu, gdy jest ekran ładowania i wczytywanie "Klient: synchronizacja..." nagle wywala mnie do pulpitu i wyskakuje to: i szczegóły:"xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "C:GOG GamesS.T.A.L.K.E.R. Clear SkybinxrCore.dll" at 0023:1001B944, xrDebug::backend()+164 byte(s)" O co może chodzić? Miałam też niedawno powiadomienie, że na dysku C brak już miejsca. Może to być przyczyna? A jeśli tak, to jak to rozwiązać. Dzięki ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Wklej treść loga. Bez tego ani rusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak masz mało miejsca to chyba wiadomo jak to rozwiązać, wywal trochę śmieci. ;)BTW zajrzyj sobie do folderu Temp w Windowsie, jak nigdy nie porządkujesz dysku to tam może być dużo giga niepotrzebnych do niczego plików tymczasowych, których można się pozbyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Wywala Cię po wczytaniu konkretnego save? Zobacz czy jest jakiś log. http://stalkerteam.pl/topic/6615-poradnik-jak-sprawdzi%C4%87-logi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 też mam czaasem ja w/w w 1-ym poscie i radzę sobie "po chłopsku" - usuwam i czyszczę całego kompa z jakichś tam niepotrzebnych rzeczy, usuwam raporty z bug trapów i na jakiś czas mam spokój.p.s. nie kumam informatyki więc radzę sobie min. w/w metodą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi