Junx Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wiem że dziwne, ale ktoś ma takiego moda? Bo kolega nie umie grać w Stalkera i chce grać jak w BF I CoD. Strzał i padł, macie takiego moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zwiększ mu obrażenia bronii, czy zmniejsz wedle uznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dobry pomysł, coś mu skleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Oprócz zwiększenia obrażeń, wyzeruj mu kołysanie celownika.A i gra ma Mistrzu, to strzał i trup. Tylko że działa w obie strony :yes: :confused: :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wiem, jutro coś mu skleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 STALKERSOUP huehuehuehue :teehee: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) A po co jest gotowy mod Shoker 2.1 kilka kulek i padasz a wybór broni jest jak z coda czy bf. :)http://stalkerteam.pl/topic/6233-shoker-weapon-mod-20shoker-weapon-mod-21/?hl=shoker Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez SmokeHead 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tylko, że trzeba do SoC'a :P Ale dzięki za chęci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 No to moze Arsenal mod + oblivion z podkręconymi obrażeniami broni :P sory niedopatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ludzie na innych forach polecają każdemu nowemu graczowi zainstalowanie Complete moda do każdej części (nawet do Zewu Prypeci), więc może tędy droga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mojemu bratu zainstalowałem na pierwszy raz moda Ultimate. Zawiera on wiele modów urozmaicających rozgrywkę i poprawiających wygląd.Zwiększyłem mu udźwig, wysokość skoku, zlikwidowałem "kołysanie" celownika i pokazałem jak (w razie problemów) zmniejszyć otrzymywane obrażenia, a nawet stać się nieśmiertelnym.Ważne jest, by poznać grę zanim zacznie się grać w mody zmieniające fabułę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi