metek58 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Z okazji urodzin, życzę dużo zdrowia, pieniędzy i radości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Z okazji urodzin 100000000000000 lat!!! zdrowia, bez nerwacji. :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wszystkiego dobrego.A przede wszystkim zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wszystkiego najlepszego ! Zdrowia radości oraz pomyślności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wszystkiego najlepszego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Najlepszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wszystkiego co najlepsze, zdrowia i szczęścia. Sto lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Przede wszystkim zdrowia, spełnienia w życiu zawodowym,kochającej i wiernej drugiej połówki,i tego czego Ty sam sobie wymarzysz i zażyczysz.Najlepszego! Nie wiem czy to ważne, ale byłem świadkiem takiej to rozmowy... Jeśli odważysz się sprawdzić co stalker Zooligan miał na myśli kliknij spojler :nuke: UWAGA: wszelkie podobieństwo do użytkowników forum celowe i zamierzone :DProszę z góry o wybaczenie bracia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 ŚŚŚŚśśś mam życzenia :D A więc życzę Ci abyś w CoP na dachu cementowni spotkał się z stalkerem Wolności, który patroluje okolice, a zwie się Walik Czosnek :) W końcu to od niego wziął się mój nick :p ***Zjadła go pijawka :'( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Czego mogę życzyć spełnienia marzeń , i to w najlepszej opcji jakiej możesz sobie wymarzyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Przede wszystkim zdrowia, spełnienia w życiu zawodowym,kochającej i wiernej drugiej połówki,i tego czego Ty sam sobie wymarzysz i zażyczysz.Najlepszego! Nie wiem czy to ważne, ale byłem świadkiem takiej to rozmowy... urodziny papy2.jpg Jeśli odważysz się sprawdzić co stalker Zooligan miał na myśli kliknij spojler :nuke: bnmySwe1Hi8.jpg UWAGA: wszelkie podobieństwo do użytkowników forum celowe i zamierzone :DProszę z góry o wybaczenie bracia Ja rozumiem klasyczny seks - mamy to w genach ale jak tymże widocznym w spojlerze gwiazdom coś powiedzieć i pocałować na dobranoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi