malakas Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Piszę raport z wyprawy na Bagna... Na początku powalił mnie na kolana błąd w przejściu..TACSTOCK...chyba czas poprawić ten śmieszny średniowieczny błąd... Po dotarciu do wioski i wybiciu snorków zobaczyłem taki oto obrazek.... ...w bazie zobaczyłem główny człon polskiej ekspedycji w Zonie ...kwatermistrzostwo podciągnęło już zaopatrzenie... można więc uznać ,że 1 faza operacji ..Polski Akcent w Zonie.. została zakończona sukcesem. Koniec Raportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Kapitalny raport z Bagien Ta modyfikacja chodzi pod Solianką bez kłopotów (przeszedłem w tym exo przez 95 % lokacji w grze bez errorów - w pozostałych 5 % jeszcze nie byłem http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif) Chociaż coś mi się udało ... Niestety dodanie nowego pancerza do Solianki nie jest tak proste jak do "czystego" Stalkera http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/confused.gif A najgorsze jest to, że nie wiem w czym problem ... Napisałem nawet na konkurencyjnym forum posta z opisem problemu - na razie 13 osób obejrzało, ale nikt nic nie poradził http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif EDIT: Pojawiła się jedna porada - zobaczymy co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kolejny schowek, tym razem w Martwym Mieście: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Przepraszam za offtop, bo ja trochę z innej beczki... Musiałam zrezygnować z egzo CN z zadziwiająco prozaicznego powodu. Otóż GG tak się w nim kołysze jak chodzi, że robiło mi się fizycznie niedobrze. Uwierzycie? Żegluję i kocham wodę i nigdy nic mi nie było, a wykończył mnie egzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Miałem podobny problem, ale przeinstalowałem cała gamedatę i wszystkie dodatki oraz najnowsze spolszczenie i "kołysanie" minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 GG tak się w nim kołysze jak chodzi, że robiło mi się fizycznie niedobrze. Uwierzycie? Żegluję i kocham wodę i nigdy nic mi nie było, a wykończył mnie egzo. ..DOBRE.....no to mamy chorobę lokomocyjną od Soljanki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Przepraszam za offtop, bo ja trochę z innej beczki... Musiałam zrezygnować z egzo CN z zadziwiająco prozaicznego powodu. Otóż GG tak się w nim kołysze jak chodzi, że robiło mi się fizycznie niedobrze. Uwierzycie? Żegluję i kocham wodę i nigdy nic mi nie było, a wykończył mnie egzo. Więc jednak znalazłaś drogę na te Bagna ? Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Rzeczywiście, kiwa jak w sztormie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 kobal, nie znalazłam, skorzystałam z cudzego sejwa niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 A to z kiwaniem to bardzo dziwne - u mnie poza standartowymi wychyleniami żadnych innych fanaberii Raczej nie jest to błąd kombinezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Co prawda, kiwa nie bardziej niż w innych egzach... Widać ten typ tak ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzyb111 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Proszę dajcie downloada albo linka .Bo go szukam a znależć nie moge . ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Czego szukasz grzybie111? Egzo Czystego Nieba możesz kupic u Zimnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi