Meta Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu @Poltergeist A toяяent może być, czy nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Poltergeist: Wersja podstawowa i pacz na 2.0: https://disk.yandex.ru/d/NmX2y2ZhbYLvsg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @Meta Wolałbym z yandexa, ale w ostateczności może być. Jeśli nikt nie wrzuci/znajdzie tego moda, to wtedy pobiorę z torrentów. @vidkunsen To wersja 2.0, a ja szukam starszej, ale dzięki za chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnoszę wrażenie patrząc po różnych stronach, że starsza wersja została trochę olana przez wyjście nowej. No i na swojego yandexa coś nie mogę na razie wbić. 1 godzinę temu, Poltergeist napisał(a): Jeśli nikt nie wrzuci/znajdzie tego moda, to wtedy pobiorę z torrentów. Tutaj magnet (ale w sumie nie wiem czy to w ogóle ruszy): Spoiler magnet:?xt=urn:btih:9B64A20C33F18A1912511A69498A81F0FEEA354E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @Poltergeist A tego z 1 postu nie możesz pobrać? U mnie Yandex nie woła o logowanie. Klikam „Скачать” i od razu idzie. Czy to właśnie jest link do tej nowszej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 18 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 minut temu 53 minuty temu, LisKot napisał(a): U mnie Yandex nie woła o logowanie. Sprawdziłam przed chwilą i wychodzi, przynajmniej u mnie, że raz woła, a raz daje pobrać 🫠 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi