Meta Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu @Poltergeist A toяяent może być, czy nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Poltergeist: Wersja podstawowa i pacz na 2.0: https://disk.yandex.ru/d/NmX2y2ZhbYLvsg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu @Meta Wolałbym z yandexa, ale w ostateczności może być. Jeśli nikt nie wrzuci/znajdzie tego moda, to wtedy pobiorę z torrentów. @vidkunsen To wersja 2.0, a ja szukam starszej, ale dzięki za chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Odnoszę wrażenie patrząc po różnych stronach, że starsza wersja została trochę olana przez wyjście nowej. No i na swojego yandexa coś nie mogę na razie wbić. 1 godzinę temu, Poltergeist napisał(a): Jeśli nikt nie wrzuci/znajdzie tego moda, to wtedy pobiorę z torrentów. Tutaj magnet (ale w sumie nie wiem czy to w ogóle ruszy): Spoiler magnet:?xt=urn:btih:9B64A20C33F18A1912511A69498A81F0FEEA354E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @Poltergeist A tego z 1 postu nie możesz pobrać? U mnie Yandex nie woła o logowanie. Klikam „Скачать” i od razu idzie. Czy to właśnie jest link do tej nowszej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 53 minuty temu, LisKot napisał(a): U mnie Yandex nie woła o logowanie. Sprawdziłam przed chwilą i wychodzi, przynajmniej u mnie, że raz woła, a raz daje pobrać 🫠 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi