kondotier Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Faktycznie, carlopapa ma rację. W TEAM, zamiast litery A jest R.To trzeba szybko zmienić, bo jest obciach. A z M nic się nie da zrobić, bo taki to urok kroju tej czcionki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Hej,Zmieniłem. Sorry za pomyłkę, wszystkie litery w tej czcionce wyglądają podobnie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Podpisuję sie pod tą uwagą - litera M też jest nieczytelna.Ponadto moim zdaniem:1. Wysokość "szerokość" paska gdzie jest umieszczone logo forum powinna być większa a tak wygląda to jakby ktoś zapomniał o tym że pasek z logiem ma tam być i jest wciśnięty w ostatniej chwili - przydałoby się w pionie około 1 cm szerszy. 2. Ten szary kolor tła pod tekstami na stronie głównej przed zalogowaniem jest zdecydowanie za jasny i ma się nijak do "wystroju" forum. 3. Po oczach daje też tło okienka w którym piszemy posty lub PM - jest za jasne.4. Po edytowaniu umieszczonego posta czcionka informująca że był edytowany mogłaby być zdecydowanie mniejsza. Na razie wyglada to jak część treści posta a chyba raczej nie o to chodzi.4a. Do tej pory nie wiem dlaczego informacja o edytowaniu posta jest automatycznie umieszczana w poście? I jeszcze jedno pytanie jak zrobić żebym nie miał tak dużej odległości między wierszami tekstu?Prosze odebrać to co powyżej jako wskazówki czy sugestie a nie jako krytykę 1. Nie rozumiem...2. W którym miejscu dokładnie bo ja nie widzę problemu3. To trzeba zmienić skórkę edytora tekstu. Zajmiemy się tym później, to tylko detale4. Zgadzam się, zmienione. 4a. Jeśli chcesz wylistować informacje to użyj wbudowanej w edytor listy 1,2,3 lub kropkowanej. To ją skondensuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Witam.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/19425c2d137c4057.htmlW pytaniu 1.Chodziło mi o to że pasek z logiem powinien być szerszy w pionie strzałka 1.Przed zalogowanie moim zdaniem jest za mało wodoczny po zalogowaniu jest ok.Chciałem to pokazać na zrzucie ekranu ele nie wiem jak dodać zdjęcie...Pytanie 2.Na moim zrzucie strzałka 2 wskazuje jak wyglądają u mnie nicki użytkownikówsą po prostu nieczytelne na tak jasnym tle.Moja rodzielczość to 1280x1024Co do punktu 4a.Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale listowanie skutkuje umieszczaniem na początku każdego wiersza kropki lub cyfry a nie o to mi chodziło.Widzę że np.Ty w pierwszym poście tego wątku masz duże odstępy w pionie między wierszami a w Twoim czwartym już jest ok.Doszedłem do tego że jeśli pisze się znaki w wierszu ciągiem do końca szerokości ekranu to potem kursor przenosi się do wiersza poniżej i odstępy pomiedzy wierszami są wtedy ok (tak jak teraz). Chodzi mi o to że gdy użyję Enter żeby przejść do kolejnego wiersza pojawia się większy odstęp.. Jak tego uniknąć? Edytowane 12 Lipca 2015 przez kazik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Hej, 1W tym temacie zgłaszamy poprawki do czarnego szablonu a Ty odnosisz się do jasnego [:)] Jak skończymy czarny to go zamienimy z tym białym i będzie taki sam przed logowaniem i po. 2I znowu w tym temacie zgłaszamy poprawki do czarnego szablonu a Ty odnosisz się do jasnego Jak skończymy czarny to go zamienimy z tym białym i będzie taki sam przed logowaniem i po. 4Nie wiem Luknę na to w wolnej chwili. Edytowane 12 Lipca 2015 przez Godlike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Witam,Teraz odstępy powinny być lepsze.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Witam. NIestety nie ma zmian po Enter (tak jak teraz widać) jest duży odstęp a przy pisaniu ciągiem znaków do końca wiersza kursor przeskakuje do kolejnego wiersza sam i odstęp jest prawidłowy...Wiem że się czepiam ale ten typ tak ma że dba o takie detale...Pozdrawiam. Edytowane 13 Lipca 2015 przez kazik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Hej,Jak na mój gust to powinno być tak, że przy robieniu entera jest trochę większy odstęp niż przy pisaniu ciągiem. Ułatwia to czytanie. Po prostu nie może być przegięty (a był)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Hej,Jak na mój gust to powinno być tak, że przy robieniu entera jest trochę większy odstęp niż przy pisaniu ciągiem. Ułatwia to czytanie. Po prostu nie może być przegięty (a był)PozdrawiamHej.Poddaje się i się przyzwyczaję. Jak dla mnie odstępy po Enter są za duże ale ok Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Też bym wolał, aby po Enterze odstęp się nie zmieniał. Brak tekstu do końca lini jest na tyle sugestywny, że wystarcza do zaznaczenia nowego wątku. Ktoś, kto zechce, może dać dwa razy Enter i mieć większy odstęp.A przy okazji stwierdziłem, że przy pisaniu posta, nie można na początku lini użyć tabulatora, którym chciałem zaznaczyć akapitem nową myśl. Po jego naciśnięciu znika kursor i możliwość pisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Też bym wolał, aby po Enterze odstęp się nie zmieniał. Brak tekstu do końca lini jest na tyle sugestywny, że wystarcza do zaznaczenia nowego wątku. Ktoś, kto zechce, może dać dwa razy Enter i mieć większy odstęp.A przy okazji stwierdziłem, że przy pisaniu posta, nie można na początku lini użyć tabulatora, którym chciałem zaznaczyć akapitem nową myśl. Po jego naciśnięciu znika kursor i możliwość pisania.Dzięki kondotier a już myślałem że się czepiam A co do znikania kursora po użyciu tabulatora potwierdzam.. znika.. Edytowane 14 Lipca 2015 przez kazik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Wedle życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Wedle życzenia WitamTylko nie wiem wedle czyjego życzenia..Po Enter nic się nie zmieniało ale spoko nie nalegam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Odśwież. odstępy są takie same teraz.Test testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest testTest A przy okazji stwierdziłem, że przy pisaniu posta, nie można na początku lini użyć tabulatora, którym chciałem zaznaczyć akapitem nową myśl. Po jego naciśnięciu znika kursor i możliwość pisania.Tego nie mogę zmienić Hmmm, cholera. To powoduje jednak zbyt dużo problemów z forum Tak już ten skrypt został zrobiony. Muszę zmienić tak jak było wcześniej aczkolwiek odstępy trochę mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 No dobra kluseczki. To jak nie będzie żadnych innych problemów jeszcze przez jakiś czas to zamieniamy ten Beta na Final i robimy domyślny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) EDIT: !!!!Moja córka zwróciła uwagę że odstępy są widoczne podczas edycji potem jest ok i dodała że w Wordzie Enter zawsze akapituje...Żeby piła Kozaki to byłoby ok ale teraz jestem jej winien przynajmniej Owocka Pozdrwiam Edytowane 14 Lipca 2015 przez kazik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Hej,Ja wiem o tym. Wykrzacza się jeszcze w wielu innych miejscach poza edytorem jeśli ustawię te odstępy takie jak chcesz Dlatego musiałem przywrócić poprzedni szablonA owocek się należy Właśnie mi przypomniałeś, że miałem agrest zrywać no.To lecę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 A co do agrestu sam bym zjadł !!!Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 A co będzie z tym Forums, Calendar, Go to top i Today's Birthdays ? To chyba można zmienić.I opisami emotków po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Zrobione, zostało tylko "Go to top". Co do emotikonów to jeszcze zobaczymy. Edytowane 14 Lipca 2015 przez portals 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Czy jest możliwość opuszczenia w dół całej ramki strony, tak aby nad jej górną częścią też było widoczne tło, tak jak to jest teraz na jej dole. Teraz górna krawędź wchodzi pod paski zadań. No i wg mnie, to ramka na górze idole, mogła by mieć taki ornament jak ma po bokach. Lepiej by to wyglądało. A teraz jest tak, jakby była ucięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 No i wg mnie, to ramka na górze idole, mogła by mieć taki ornament jak ma po bokach. Lepiej by to wyglądało. A teraz jest tak, jakby była ucięta.No można ale musisz zrobić ten ornament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Przecież ten "ornament" już jest zrobiony i stanowi prawą i lewą pionowa granicę Forum, oddzielająca go od tła. Te 1 cm pasy.O takim czymś, tylko w układzie poziomym pisałem. Powinna to być ta sama grafika, aby nie było wyglądu "łatania".Zrobił bym to, gdyby umiał robić strony. A ten co stronę robił, ma na pewno już "gotowca". Zostałaby tylko sprawa narożników. portals - Przy braku forumowiczów z urodzinami, pojawia się informacja po angielsku: No users celebrating today. Edytowane 16 Lipca 2015 przez kondotier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Poprawiono stronę - Aktualizacje statusu @Up Szablon nie jest na to przygotowany, trzeba wymyślić coś innego Wszystkie błędy zostały wyeliminowane. Skórka została ustawiona na domyślną.Jeśli komuś się jednak nie podoba to przypominam, że można zmienić skórkę kilkając "Styl" na dole strony. https://stalkerteam.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Zbliża się skórka do dobrego wydania, bo jest już chyba optymalnie dobra. Gratulejszen, dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi