Anatolij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Chyba w modzie za daleko nie zaszedłeś. Spróbuj przeinstalować moda, najlepiej z nowego pobrania i zagrać od nowa. W czasie ściągania, lub rozpakowania, mogło się coś pokićkać. A nowa gra dlatego, aby mieć nowy allspawn. Za trud, mod ci się odpłaci przyjemnością w grze.Pobrałem drugi raz z innego@anatol - myślę, że powinieneś koniecznie zerknąć do posta Kondotiera z 6 sierpnia. Po zainstalowaniu LINK przywróciłem oryginalny bin MODa (bez żadnych kombinacji). Gra odpala i anomalie nie powodują wylotów ,co widać na screenach w spoilerze. Wcześniej każda próba zbliżenia się do wspomnianej anomalii, kończyła się wylotem z logiem takim jak u ciebie.Ukryta zawartośćBardzo kolego@gawron dziękuję ściągnięcie tego programu pomogło mod się uruchamia i nie ma tego wylotu Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Powiem wam że mod bardzo ciekawy i świetnie się w niego gra.Chwała bratu stalkerowi Gawronowi za spolszczenie go.Z błędów technicznych to zauważyłem, że na niektórych lokacjach trzeba mieć ustawione oświetlenie inne niż statyczne, bo wywala zaraz po wczytaniu.Przy okazji znalazłem kilka błędów w spolszczeniu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Poczekam jeszcze na paczkę od @tom3kb i zrobię patcha .Powiem szczerze, że robię to bo lubię, ale miło jest po tylu godzinach ślęczenia nad klawiaturą i monitorem przeczytać dobre słowo. Dzięki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Hej,Nawet jak tego czasami nie mówimy to jesteśmy bardzo wdzięczni, że zrobiłeś spolszczenie. W szczególności problem mają osoby, które nie znają języka rosyjskiego dość dobrze żeby grać w rosyjską wersję (np. Ja). Jeszcze nie grałem ale na pewno zagram. Flacha dla Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jezu! Nie trzeba było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Trzeba trzeba. Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Poczekam jeszcze na paczkę od @tom3kb i zrobię patcha .Powiem szczerze, że robię to bo lubię, ale miło jest po tylu godzinach ślęczenia nad klawiaturą i monitorem przeczytać dobre słowo. DziękiMiło to jest znów zobaczyć Cię na forum po tak długim okresie nieaktywności Szczerze mówiąc martwiłem się o Pana A i trzeba było, a jakże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Walik, po prostu gawron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wie ktoś gdzie jest ten artefakt dla barmana w skadowsku? przetrzepałem cały Zaton i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Właśnie uruchomiłem moda na Win 10 i na razie jest wszystko w porządku uruchamia się bez problemów. W razie czego będę informował PozdrawiamAdik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Poprawka na art " Wilcza rózga" dla Sowy - wrzucić tę poprawkę do gamedaty . Artefakt znalazłem w Anomalii Pazur . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzięki za poprawkę, niestety nie działa. możliwe że trzeba wziąć ten kwest jeszcze raz po wgraniu poprawki. W moim przypadku nie wchodzi to w grę 5h grania pójdzie w cholerę. Da radę to jakoś zespawnować ? sprawdziłem wszystkie anomalie, była emisja - naspawnowało nowych ale tego nie. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez kfiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Mogę Ci to zrespić ale musisz mi wysłać "scripts/gamedata/ui_main_menu.script" oraz sprawdzić jaką nazwę itemu ma "Wilcza Rózga" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Mogę wysłać plik, ale nie bardzo wiem jak mam sprawdzić nazwę itemu, przeglądam ten plik artifacts.ltx co podesłał gawron, ale nie widzę tam tego artu.<string id="st_amk_fonar_name">zznalazłem coś takiego w pliku st_mod_artifacts.xml[amk_fonar]:af_base$spawn = "artefacts\acidic_7_amk_fonar"class = ARTEFACTvisual = amk\artefacts\amk_fonar.ogfdescription = st_amk_fonar_descrinv_name = st_amk_fonar_nameinv_name_short = st_amk_fonar_nameinv_weight = 0.5inv_grid_width = 1inv_grid_height = 1inv_grid_x = 15inv_grid_y = 49cost = 35000jump_height = .01particles = artefact\af_acidic_idledet_show_particles = artefact\af_acidic_showdet_hide_particles = artefact\af_acidic_hideaf_rank = 1lights_enabled = truetrail_light_color = 0.5,0.7,0.2trail_light_range = 2.0particles_bone = bone01health_restore_speed = 0radiation_restore_speed = 0satiety_restore_speed = 0.1power_restore_speed = 0bleeding_restore_speed = 0additional_inventory_weight = 0additional_inventory_weight2 = 0hit_absorbation_sect = amk_fonar_absorbation[amk_fonar_absorbation]burn_immunity = 0 strike_immunity = 0shock_immunity = 0wound_immunity = 0radiation_immunity = 0telepatic_immunity = 0.002chemical_burn_immunity = 0explosion_immunity = 0fire_wound_immunity = 0opis tego fonara. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez kfiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 W takim razie wyślij cały katalog text/pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 http://przeklej.org/file/5X4zlC/ui.main.menu.scriptściągnij tą paczkę od gawrona kilka postów wyżej, tam jest co trzeba. wg mnie ten art nazywa się właśnie fonar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 https://onedrive.live.com/redir?resid=929F65F5435D71E4!50951&authkey=!ADXgn-PkA9-y1kY&ithint=file%2cscriptWejdź do gryZaładuj sejwPodskocz do góryNaciśnij ESC w czasie skokuNaciśnij raz F4Wróć do gryArtefakt powinien się walać pod twoimi nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Fonar i Wilcza rózga to ten sam artefakt. Poprawka dotyczy tylko zmiany nazwy z Fonar na Wilcza rózga . Wszystko powinno działać na starych zapisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 zrobiłem jak kazałeś Godlike, i wylot:[error]Expression : fatal error[error]Function : CInifile::r_section[error]File : .\Xr_ini.cpp[error]Line : 502[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't open section 'fonar'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Nieznaleziono sekcji przedmiotu. Brakuje pliku lub przedmiotu.Poprawiłem, powinno hulać. Plik w załączniku. ui_main_menu.script Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez MonoLityczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) wgrałem ten plik i nic się nie dzieje, nie mam artefaktu.... co jest? Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez kfiat masło maślane wyszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Nie ma w ogóle artu? Wyjmij detektor przy spawnowaniu, ja w skrypcie @Godlike zmieniłem tylko fonar na amk_fonar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 wyjąłem już wcześniej i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Nie wiem czy w tum przypadku ma to znaczenie, ale Wilczej rózgi nie znajdziemy bez przy najmniej Welesa w garści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) omg....no to mamy rozwiązanie. nie mam wielesa, chciałem zrobić ten lepszy tj svarog, ale mimo posiadania itemów i schematu pisze że czegoś brakuje.Tak więc pytanie skąd wziąć wielesa, albo jak stworzyć ten detektor mega, albo omega jeśli jest błąd w tłumaczeniu. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez kfiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi