gawron Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) WYKONANIE DETEKTORA "MEGA" - warunki: 80 pkt. reputacji / doświadczenia, PDA (możemy zabrać z trupa ewentualnie odkupić), licznik Geigera - do kupienia u techników i większości handlarzy. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez gawron drobna korekta 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jak grałem to detektor Wieles mogłem kupić u prawie każdego handlarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Pewnie, ale jest większa frajda kiedy coś zrobimy sami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 A ja u żadnego handlarza nie mam wielesa właśnie. Nic zrobię sam ten detektor, tylko szkoda że zjada to punkty doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jak znasz nazwę itemu tego detektora to sobie go zresp tamtym moim plikiem. Jest do wpisania nazwa itemu w środku pliku do zrespienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 By zrobić detektor to trzeba mieć te narzędzia? bo mam wszystkie przedmioty a i tak nie chce robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Musisz mieć narzędzia, materiały, licznik Geigera, fleszkę z informacjami o anomaliach. Po zrobieniu detektora fleszka i licznik znikają, a narzędzia i materiały są wielokrotnego użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ok, mam to ogarnięte, detektor jest - artefakt się zespawnował. dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Produkuj te detektory i sprzedawaj u handlarzy, za każdy dostaniesz 30 tyś rubli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zauważyłem to sam, ale dzięki ;) za łatwe by to było :D i tak jestem bogaty i wypasione graty mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja to mam zawsze pecha z tymi modami. ktoś mi powie co mam zrobić w prypeci? w ogóle nie mam żadnego znacznika, dostałem jakiegoś sms o jupiterze ale nic poza tym. U cichego na forumie było że jakieś dokumenty były u monolitu - ja nic nie znalazłem.Pytanie kolejne, oddaję artefakt naukowcom, wszyscy stają się wrodzy, wybijam ochronę, po czym naukowcy mimo update'u kwesta nie chcę gadać. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez kfiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Musisz zabić Senatora, który jest w siedzibie Monolitu i wziąść od niego dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 siedziba monolitu to który budynek? ten główny przed pomnikiem? i co z tymi naukowcami i wrogim bunkrem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Tutaj jest: http://img372.imageshack.us/img372/9025/53665971fm3.jpgPo zabiciu Senatora tracisz neutralność Monolitu. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez sedoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Kfiat - na pierwsze pytanie odpowiedział ci Sedoro. Jeśli chodzi o drugie domyślam się, że chodzi o zadanoe od Sowy na Biomasę. W spoilerze masz odpowiedź.Po oddaniu Biomasy Hermanowi, dostajesz SMSa i ochrona bunkra robi się wroga. Wykańczasz ochronę i śmigasz na Janów kimnąć parę godzin.Otrzymujesz wiadomość, że bunkier dla stalkerów jest już otwarty. Smigasz z powrotem do Hermana.Po rozmowie otrzymujesz SMSa:Grzejesz do Prypeci.Po załatwieniu bandytów w egzoszkieletach dostajesz SMSa:Z powrotem na Jupiter.Na posterunku załatwiasz bandytów, z trupa Waleta zabierasz jego PDA.Po otwarciu masz informację :Śmigasz na Zaton i kończysz zadanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dobra, z tym senatorem to jest tak, że trzeba zabić wszystkich "na jednym życiu" bo jak się ładuje grę, to postacie potrafią znikać. Przeszedłem już tego moda, powiedzcie mi czy z tej magicznej klondajkowej lokacji da się wyjść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Tam jest już koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Rozumiem, że to koniec fabuły, ale jakieś wyjście z tej lokacji to powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Z tej lokacji nie ma wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Koniec moda jest z automatu, po znalezienia Klondajka. A może tak Zona broni swoich tajemnic, że znalazca Klondajku, zostaje przez nią wchłonięty? Bąbel Przestrzenny?O ile dobrze pamiętam, miał być dalszy ciąg tego moda, ale jak zwykle skończyło się na obiecankach.A wyjście, choćby było, prowadziłoby do nikąd. Brak zadań, bieganie po lokacjach bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witam,ja z innej beczki;-)czy wie ktoś gdzie zmienia się punkty reputacji?A po za tym mod świetny,no i wielki szacun dla Gawrona,oby tak dalej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Punkty reputacji otrzymujesz za wykonywane zadania i aktywność w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dodam jeszcze, że każdy zabity mutant = dodatkowe punkty więc warto tłuc bestie od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dziękuję za odpowiedz,a więc do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam.Instalacja zgodna z opisem w pierwszym poście no i zacząłem grać w moda ale mam parę pytań:1.2. Czy można jakoś zmienić "wygląd podłoża (ziemi) ?Obecnie mam wszystko w świecącej zieleni Obecnie zaliczyłem dwie zwiechy bez wylotu ;(Jedna bez loga druga z błędem:"[error][ 8] : W magazynie brak miejsca dla wykonania tego polecenia."ale na razie nie podnoszę alarmu bo być może to wina sterów od dziękówki (jutro przeinstaluję system i sprawdzę).3. Czy da się coś zrobić z tłem w ekwipunku jest tak ciemne że dopiero po najechaniu kursorem na przedmiot widać jaki to np. typ gana.4. Jak obsługiwać zwykłe plecaki?5. Czy da się coś zrobić żeby "postać" tak się nie kiwała na boki ?Kiedyś wystarczyło zmodyfikkować cam inert w pliku ltx a teraz pomimo że jest wartość zero to nic nie daje. PROSZĘ o info. Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi