kobal Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Sorry, moja wina, tak to jest jak się coś robi na chybcika. Źle wsadziłem do gamedaty jeden plik. Tu macie nowa poprawkę, wszystkie zasady pozostają bez zmian. Zwiększony udźwig.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Nowa wersja polonizacji do pobrania stąd, lub z pierwszego postu. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację lub użyć przy nowej grze. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta, i miło byłoby gdyby ktoś się przełamał i przysłał w końcu jakiegoś screena z błędem. Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 A ja się pytam czy ktoś może wrzucić pacza z fiksem 2.09 bo nie rozumiem rosyjskiego ni w ząb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Zawsze możesz pobrać wersję repack jeśli sobie z czystą nie radzisz. Nawet bym polecał bo wtedy masz wszystko razem. Ta wersja jest dla bardziej zaawansowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Wrzucę ci to na hosta, ale to potrwa. W końcu to ponad 500mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Kobal plik z spolszczenia ui_hud.dds podmienia teksturki huda co powoduje lekkie błędy graficzne. Typu latające paski staminy, pancerza i życia oraz minimapę wychodzącą za obramowanie. Wystarczy usunąć plik bo porównałem wersję z spolsczenia z modem i nic nie trzeba tam spolszczać. Sam sprawdź, ja mogę podesłać obrazki przed i po.Obrazki http://imgur.com/K6ZhUu1,mGNKsxf Edytowane 1 Września 2015 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 A ja się pytam czy ktoś może wrzucić pacza z fiksem 2.09 bo nie rozumiem rosyjskiego ni w ząb. Tu możesz pobrać pliki patcha 2.09 i fiksa 2. Kobal plik z spolszczenia ui_hud.dds podmienia teksturki huda co powoduje lekkie błędy graficzne. Typu latające paski staminy, pancerza i życia oraz minimapę wychodzącą za obramowanie. Wystarczy usunąć plik bo porównałem wersję z spolsczenia z modem i nic nie trzeba tam spolszczać. Sam sprawdź, ja mogę podesłać obrazki przed i po.Zabawne, że mi nic nie lata i nic nie wychodzi poza obramowanie. I nikt inny się na to nie skarży. A na pewno dobrze przy instalacji podałeś rozdziałkę swojego monitora? Zresztą, problem rozwiązany, prawda? Wystarczy usunąć rzeczony plik. Zrób to i ciesz się grą. Jedyna zmiana w tym pliku to przetłumaczony napis PDA. I to jest ten sam plik, który działał w NS, w DMX w OOP i teraz w OP-2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Gram kilka dni i bęc. Próbuje na agroprom i fatal wychodzi FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CScriptEngine::lua_error[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp[error]Line : 73[error]Description : <no expression>[error]Arguments : LUA error: ...-2\stalker op-2\gamedata\scripts\bind_stalker.script:1244: bad argument #2 to 'format' (string expected, got no value) stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Prawdopodobnie masz uszkodzony zapis. Cofnij się trochę do tyłu, wczytaj ze dwa zapisy wstecz i zobacz co będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Nowa wersja polonizacji v.005 do pobrania stąd lub z linku w pierwszym poście. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam.Link do polonizacji v.005 nie działa!!! - pojawia się biała strona "Error 502".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 To jakieś kłopoty u wujka google. Niby udało mi się pobrać, a na swoje konto loguję się bez problemu, ale faktycznie coś się wiesza. Na wszelki wypadek dodałem linka do One Drive w pierwszym poście. Można też pobrać stąd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Nowa wersja polonizacji v.006 do pobrania stąd lub z linku w pierwszym poście. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nowa wersja polonizacji v.007 do pobrania stąd lub z linku w pierwszym poście. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Nowa wersja polonizacji v.008 do pobrania stąd lub z linku w pierwszym poście. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Nowa wersja polonizacji v.009 do pobrania stąd lub z linku w pierwszym poście. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nowa wersja polonizacji v.010 do pobrania stąd lub z linku w pierwszym poście. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Potrzebuję teraz tylko jednej rzeczy- repacka rosyjskiej wersji. Z Mega mi nie ściąga (ściąga tylko wszystkie repacki , samego SOC nie, czyli 7gb z prędkością która jest niemożliwa dla utrzymania, za długo czasu by to zajęło), więc potrzebuje tego z innego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Mogę wrzucić repacka rosyjskiego od Komy na inny serwer: google drive albo yandex disk, ale dopiero jutro wieczorem będę mógł to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Google drive byłby dobry jak i Yandex. Z obu daje rade ściągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 21 godzin temu, Hrothgar napisał: Google drive byłby dobry jak i Yandex. Z obu daje rade ściągać. https://yadi.sk/d/pFpTY71VmVwXj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "E:\Program Files (x86)\GSC Game World\Stalker OP-2\bin\xrCore.dll" at 0023:0104CC85, xrDebug::backend()+165 byte(s) EAX=03215038 EBX=00178850 ECX=03215040 EDX=0321512A ESI=01079328 EDI=03AF3E18 FLG=00000216 EBP=001782B4 ESP=001772A8 EIP=0104CC85 CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B FS=0053 GS=002B Zrobiłem jak w instrukcji. Taki błąd mi wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zrobiłeś źle bo jakbyś robił według instrukcji to by ci działało. Napisz punkt po punkcie jak instalowałeś. A to co wstawiłeś to nie jest log błędu. Jak cię wywali na pulpit to otwórz notatnik i użyj komendy wklej. To co się pojawi wstaw do postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Okej, przeinstalowałem i działa. Choć mam problem, że gra nie chce mi się wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Może opisz dokładniej. Jak to nie chce Ci się wyłączyć? Jaki status pokazuje w menadżerze zadań, gdy klikniesz "wyjście z zony"? Pokazuje Ci się okienko potwierdzenia gdy klikniesz w/w przycisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi