Łobuz Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Nie ma plecaka w schowku a potwór ryczy Edytowane 7 Listopada 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) W kwestii Kabla i recepty.Aaaaaa.... to juz lepiej. pogadamy z Informatorem.Łobuz - chyba to tu: Edytowane 7 Listopada 2015 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Przecież tam siedze a schowka nie maKurcze dobże że pokazałeś celownikiem bo jest niewidzialny Edytowane 7 Listopada 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dopiero teraz się zorientowałem że śmigłowiec z;Muchą ,Duchem,Pielgrzymem i Doktorem nie odleciał po zebraniu na Agropomie .Kombinuje od godziny jak ich zmusić do odlotu ale nic nie działa może ma ktoś jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Olej ich. Próbowałem o wiele dłużej i nic z tego nie wyszło. Tak czy inaczej dalej potrzebny jest tylko Doktor, a ten pojawia się tam gdzie się ma pojawić w odpowiednim czasie, więc żaden problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Ja nie miałem tego błędu. Odlecieli normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Pytanie poniekąd związane z owym śmigłowcem - czy któryś z szanownych kolegów/koleżanek zagarnął już schowek ukryty na kominie (dokładnie na kładce wokół komina) pierwszego kompleksu na Agropromie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Schowek na kominie pojawi się w odpowiednim czasie, po zrobieniu jednego z zadań ze scenariusza Snajper. Widzę go już na tym kominie, tylko nie chce mi się iść do Szpitala, by dostać się do teleportu na komin. Czekam aż jakiś quest podprowadzi mnie w te okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Kobal przy bramie (wyjście na Wysypisko) wskocz na bramę i póżniej prawy słupek a z niego za siatke i masz blisko do teleportu Mam problem z zadaniem - ucieczka z zonyGadałem z Kużniecowem - śmigłowiec załatwiony .Artefakty mam +plecaki + kase a kwest nie działa . co jeszcze potrzeba Edytowane 9 Listopada 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Kurna - Panowie .Zaraz mnie szlag trafi. Ponieważ:a/ Zaginął mi Arhara.Był podczas questów dla Dana i na komputer - a potem - nic. Nie ma Padalca i nie ma znacznika.Ergo - nie ma questu na notatnik i notebook ( laptop)Arhary .b/ Co dalej z Kotem?.Dojechałem z questami dla Kota do Agro i Bagien - zamknąłem sprawę wojaków - w międzyczasie Prypiat oczywiście-, i co dalej?Kot stoi w Barze - i gapi sie na mnie. Zachar coś bąka o zarosłych mchem ścieżkach do Limańska i kieruje mnie do ŚP Kła( chyba).Troche sie pogubiłem w tym wszystkim- szczególnie że gram na wyrywki - nie za bardzo mam kiedy przysiąść nad Stalkerem. CZy czegoś nie dopełniłem? A może musze coś innego ruszyć, aby uruchomiła się dalsza część linii scenariuszowych. Edytowane 9 Listopada 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 co jeszcze potrzeba Młodszy Brat Giganta dla Fotografa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Kurna - Panowie .Zaraz mnie szlag trafi. Ponieważ:a/ Zaginął mi Arhara.Był podczas questów dla Dana i na komputer - a potem - nic. Nie ma Padalca i nie ma znacznika.Ergo - nie ma questu na notatnik i notebook ( laptop)Arhary .U mnie Ahara biegał po drodze która prowadzi od bazy wojskowej w kierunki tunelu Nawet kilka razy na samej bazie go spotkałem jak wojskowych rozwalał Kurna - Panowie .Zaraz mnie szlag trafi. Ponieważ: b/ Co dalej z Kotem?.Dojechałem z questami dla Kota do Agro i Bagien - zamknąłem sprawę wojaków - w międzyczasie Prypiat oczywiście-, i co dalej?Kot stoi w Barze - i gapi sie na mnie. Zachar coś bąka o zarosłych mchem ścieżkach do Limańska i kieruje mnie do ŚP Kła( chyba).Proponuje zajrzeć do poradnika Solianki -Kwesty Kota są opisane i tam się zorientujesz co ci brakuje Edytowane 9 Listopada 2015 przez Łobuz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) b/ Co dalej z Kotem?.Dojechałem z questami dla Kota do Agro i Bagien - zamknąłem sprawę wojaków - w międzyczasie Prypiat oczywiście-, i co dalej?Kot stoi w Barze - i gapi sie na mnie. Zachar coś bąka o zarosłych mchem ścieżkach do Limańska i kieruje mnie do ŚP Kła( chyba).Po odeskortowaniu oraz rozmowie z Patem i Patiszonem na Agro a następnie z Kotem, powinieneś porozmawiać z Kutwą.EDIT - wybacz - źle zrozumiałem - jeśli tym razem dobrze zrozumiałem musisz wypełnić kwesty Kła oraz "Poszukiwania szkatułki i sejfu tajemniczego stalkera", "Poszukiwania tajemniczego stalkera", i później pójść do Limańska Edytowane 9 Listopada 2015 przez Anton Gorodecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) OK Anton - idę do pieprzonej Pieczary.Jak ja -kurna- kocham tę lokację.Łobuz - nie ma to znaczy nie ma . Ani postaci , ani znacznika.Wiem , że Arhara lubi sie poszwędać po okolicy. Mam nadzieję że nic takiego się nie stanie jak odpuszczę "paprucha".A laptopa drogi Łobuzie - zwinę dla siebie. Edytowane 9 Listopada 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Arhara po jakimś czasie odchodzi na Zaton. Siedzi sobie przy Szewczence. Możliwe, że kluczowe tu są questy Dana a te na notebooka są traktowane jako poboczne. Nie wziąłeś questu w określonym czasie to przepadło. A sprawdzałeś w tunelu kolejowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 boberm wrzuć zapisy - popróbujemy znaleźć tego Twojego Archarę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Dzieki Antonku za zainteresowanie , ale nie będę Cię trudził. A poza tym- nie lubiłem nigdy dziada. Niechaj szczeżnie i przepadnie.BTW - jak Kobal napisał - istnieje duże prawdopodobieństwo , że questy o których wspominałem są poboczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Archara idzie na Zaton dopiero kiedy oddasz jego notebooka Jakutowi, więc pewnie lata gdzieś po lokacji. Jednak tak na logikę - po coś na ten Zaton idzie prawda? Może daje później jakieś zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Łobuz - nie ma to znaczy nie ma . Ani postaci , ani znacznika.Wiem , że Arhara lubi sie poszwędać po okolicy. Mam nadzieję że nic takiego się nie stanie jak odpuszczę "paprucha".A laptopa drogi Łobuzie - zwinę dla siebie.Ja też znacznika nie miałem i byłem bardzo zaskoczony jak go spotkałem zamiast w tunelu to pod bazą wojskową od strony bagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ponieważ on w tej bazie omyłkowo dziewczynek szukał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Archara idzie na Zaton dopiero kiedy oddasz jego notebooka Jakutowi, więc pewnie lata gdzieś po lokacji. Jednak tak na logikę - po coś na ten Zaton idzie prawda? Może daje później jakieś zadania?Jak pamiętam z procesu tłumaczenia, chyba jest powiązany z jakimś zadaniem związanym albo z falą mutantów na Zatonie albo z linią fabularną Szachista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Czyli jeśli nie pójdzie na Zaton lub umrze to dajemy ciała w tych zadaniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Czy jest poradnik do zadań na Jupiterze ( co robimy w jakiej kolejńości )Bo rozpizdziłem najemników na Jupiterze a mam wrażenie ze dowódca najemników ( Skif ) daje jakieś zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Czyli jeśli nie pójdzie na Zaton lub umrze to dajemy ciała w tych zadaniach?Umrzeć nie umrze, bo jest nieśmiertelny. A czy faktycznie bierze udział w tych zadaniach to nie wiem. Po prostu coś mi tam świta w głowie, że jego postać przewijała się przy jakimś queście. Możliwe, że nawet jeśli gdzieś zniknął, to w odpowiedniej chwili skrypty go postawią w wyznaczonym miejscu. Tak jak Doktorka, który zawiesił się przy helikopterze na Agropromie, ale w odpowiedniej chwili pojawił się w Martwym Mieście. A może nie... Czy jest poradnik do zadań na Jupiterze ( co robimy w jakiej kolejńości )Bo rozpizdziłem najemników na Jupiterze a mam wrażenie ze dowódca najemników ( Skif ) daje jakieś zadania Po czym to wnosisz? Skif to system wsparcia. Zadanie o znalezieniu fleszki z informacją o nim daje Iwancow w Barze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Wracając do Arhary - jestem juz w Pieczrze - przerobię cały zestaw questów i będę wpadał na Agro od czasu do czasu . Może gdzieś tego "znikacza" spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi