tom3kb Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 @Laeken musisz znaleźć artefakt Kompas i zabić pojawiające się mutanty, Kontrolera i Karliki. https://lost-alpha.fandom.com/wiki/Unlucky_stalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laeken Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 AKurat tak się składa, że mam ten artefakt. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek32 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Dlaczego nie mogę kupić BTR-a od barmana? Czy trzeba spełnić jakieś warunki aby go kupić? Jak kilka lat temu grałem w starszą wersję LA to mogłem go kupić od razu, a teraz barman oferuje mi tylko moskwicza, UAZ-a, Nivę i cuś tam jeszcze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz728 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Hej ludzie. Czy wiecie gdzie znaleźć narzędzia do kalibracji w podziemiach prypeci w stalker lost alpha dc v1. 4007? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 @Grzegorz728 https://lost-alpha.fandom.com/wiki/Calibration_toolkit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 W dniu 26.10.2019 o 22:59, Laeken napisał: Misja "Pomóż pechowemu stalkerowi", lokacja Las, mod Lost Alpha 1.047. Jak to skończyć? Wchodzę do kopalni i później przy podejściu do wyjścia, cofa mnie do środka. Musisz założyć Kompas żeby wyjść, bo kontroler blokuje zdalnie wyjście. Kompas jest na dole kopalni za skrzynkami w takim zaułku w ścianie niedaleko drabiny. Jak założysz to wyjdziesz ale zaraz pojawiają się karły i kontroler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Ktoś może pamięta gdzie jest ten prototyp Gaussa w Mrocznym Wąwozie? Zadanie dla Najemników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 @Sarkazm https://lost-alpha.fandom.com/wiki/Find_the_Gauss_rifle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij_2019 Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Witam ma ktoś jakieś przydatne save do lost alpha DC 1.4007 ? Najlepiej po Agropromie bo mam jakiś błąd tam i nawet ponowna instalacja nie pomaga. Dodam przy okazji save w którym na start mamy wszystko https://gtrainers.com/load/categories/savegames/s_t_a_l_k_e_r_lost_alpha_save_game_easy_start_1_4007/30-1-0-7771 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Znalazłem u siebie na dysku jakieś stare save z wersji 07 ale co tam jest i kiedy to już sam musisz(jak chcesz) sprawdzić. savedgamesLADC07.7z 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij_2019 Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Wielkie dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredacz Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Witam, czy jest ktoś w stanie wytłumaczyć gdzie jest ten komputer administratora w misji z dokumentami? Wydaje mi się ze przeszedłem całe laboratorium i po prostu go nie ma. mam 1 jest na recepcji potem w pomieszczeniu 2 obok siebie jeden zepsuty drugi sprawny. w calym laboratorium mam jedne drzwi których nie da się otworzyć(lub jest bug jakiś z nimi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Ma ktos może sejwa z doliny mroku gdzie rozpoczyna sie atak żołdaków na monolit?Bo ja od tego miejsca nie mogę zapisu wczytać,bo mnie wywala 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 W dniu 7.12.2022 o 17:10, kredacz napisał(a): Witam, czy jest ktoś w stanie wytłumaczyć gdzie jest ten komputer administratora w misji z dokumentami? Wydaje mi się ze przeszedłem całe laboratorium i po prostu go nie ma. mam 1 jest na recepcji potem w pomieszczeniu 2 obok siebie jeden zepsuty drugi sprawny. w calym laboratorium mam jedne drzwi których nie da się otworzyć(lub jest bug jakiś z nimi) Chodzi o x18? Wejście do głównego kompa jest z windy. Musisz poszukać wejścia własnie z niej, pamiętam że się szło albo drabinką na góre, albo w dół i są tam dwie windy i każda ma dostęp do innego pomieszczenia, w ktorymś z nich jest ten komp i martwy członek wolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi