kobal Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Mało kto wie, że po odnalezieniu bonusowych schowków Striełoka w Prypeci można się błyskawicznie i bezgotówkowo przemieszczać między Kordonem i Barem, oraz Barem i Centralną Prypecią. Informacja o tym jest zawarta w PDA znalezionym w czwartym bonusowym schowku Striełoka, tym na balkonie, gdzie przechodzimy z Dworca Autobusowego. Oczywiście nie trzeba się martwić, że nikt nie przeczytał tej informacji. Przejścia będą działać tak czy siak. Przejścia nie są oznaczone na mapie, nie ma żadnej informacji gdzie idziemy i jak. Po prostu trzeba to wiedzieć. Przejście z centralnej Prypeci do Baru. Zaułek gdzie przebywa Bagienny Doktor. Przejście z Baru do Centralnej Prypeci. Zaplecze Barmana Przejście z Baru na Kordon. Zaplecze Barmana. Wylądujemy w piwnicy jednego z domów w wiosce nowicjuszy. W tej samej piwnicy jest też przejście z powrotem do Baru. W piwnicy tego domu przejście do Baru.Miłej podróży 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Po odnalezieniu wszystkich fragmentów mapy Alpinisty Kostia wspomina o tajnych tunelach między poszczególnymi labami. W praktyce wygląda to tak, że w labach pojawiają się tajemnicze ustrojstwa, korzystając z których można się bezgotówkowo przemieszczać między poszczególnymi labami. Ja odbyłem drogę X10 - X18 - X16 - X7 - X10. Zapewne tak to wygląda, że z X10 przenosimy się do X18, z X18 do X16, z X16 do X7, z X7 do X10.Tajemnicze ustrojstwo trudno przeoczyć, wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Biedna strasznie ta nagroda Spodziewałem się wielu nowych przejść A te tajne przejścia z PDA Striełoka mi nie działają, nie wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Hmm, może to się uaktywnia jak znajdziesz wszystkie schowki Striełoka, choć raczej nie. Wydaje mi się, że korzystałem z nich wcześniej. Będę się temu musiał bliżej przyjrzeć przy następnej okazji. Ale to nie jest tak, że zbliżasz się i jest przejście, musisz tam trafić w odpowiedni punkt, trzeba trochę pokręcić celownikiem przy samych drzwiach, czy też przy kracie w Barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Okej, sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Przejście z centralnej Prypeci do Baru. Zaułek gdzie przebywa Bagienny Doktor.Mi to oto przejście powoduje zawieszenie gry, próbowałem z ekwipunkiem i na pusto bez ekwipunku to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 To raczej problem samego Baru a nie przejścia. Mi też Bar strasznie się tnie przy podejściu. A zdarzyła się też zawiecha gdy próbowałem wczytać tam zapis. Podejrzewam, że problem leży w tym że założyłem tam swój główny magazyn. Im więcej rzeczy tam składowałem, a do plecaków wkładałem nadajniki by mieć podgląd zawartości, tym bardziej się cięło. Jak normalnie podchodzisz do Baru to gra cię przyblokuje na chwilę, wczyta wszystko i można grać dalej. Może być, że inaczej to wszystko wygląda gdy teleportujesz się w sam środek Baru i gra musi cały ten bajzel od razu wczytać. Po prostu system nie wyrabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Możliwe ja też mam magazyn w barze, ale jak użyję tego teleportu od Sacharowa to jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Zona, bracie. Po prostu Zona. Ja też miałem zwiechy nie przy teleportacji a przy wczytaniu zwykłego zapisu w Barze. A jak pooddawałem fanty zleceniodawcom, problem jakby się zmniejszył. Daj wyższy priorytet procesowi gry w menedżerze zadań Windowsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Sorki za wprowadzenie w błąd, ale teleport sacharowa też zawiesza ale pamiętam że wcześniej z niego korzystałem i było ok. Co do priorytetu jak mu dam najwyższy to moja mysz w grze pracuje jak na Pentium 200 nie da się grać. Teleport już działa trzeba tylko zmienić współrzędne, aby miejsce pojawienia się w barze było np. w moim przypadku w punkcie po przejściu z Dziczy na Bar. Edytowane 29 Października 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam. Dostałem info od kogoś że z Jantara jest przejście do Wsch. Prypeci tylko nie mogę go znaleźć. Wie ktoś gdzie ono jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Dostałeś je od Kałmuka podczas zadania na lekarstwo, wiąże się to z zadaniem na unikalny pancerz. Poszukaj na północ od autobusu na przeciw wejścia na teren zakładu (albo na jednym z płatów wirnika śmigłowca koło bagienka - tym skierowanym w stronę przejścia na Agroprom) - myli mi się z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Może się mylę, ale czy to przejście nie jest przypadkiem tam gdzie zaznaczyłem kursorem (okolica tego miejsca)? Mapa z innego moda, gdyż nie mam aktualnie OP-2 na dysku. Jeśli nie - przepraszam, zwracam honor, całuję po rękach i proszę nie bić Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Tylko o ile pamiętam, ten znacznik wprowadza w błąd. Widać znacznik z jakiego podziemnego labu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 18 minut temu, kondotier napisał: Tylko o ile pamiętam, ten znacznik wprowadza w błąd. Widać znacznik z jakiego podziemnego labu. No nic we mnie nie wierzysz Przejście jest z na lewo od rozbitego helikoptera na Jantarze (na powierzchni) A ląduje się we Wschodniej Prypeci: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 kazik Wielkie dzięki. Nie pomyślałem nawet żeby tam zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Jeszcze jedno choć nie bardzo na temat. Przeszukałem tą księgarnię i nie znalazłem maszyny do pisania dla Cyklopa. A niby ma tam być.Jedynie dachu nie sprawdziłem bo nie ma jak wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Może film Ci pomoże: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi