PainChiller Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Witam. sytuacja taka - wracam z baru, idę nad wysypisko, a w połowie drogi zaczepia mnie kontroller i prosi o 20 wódek. oddaje wódkę(do schowka), o mówi że kiedyś się spotkamy i daje lokacje schowka. ok. teraz dwa pytania:1) gdzie jest ten schowek? obklikałem wszystkie drzewa(i ich korzenie). szukałem z 20 minut i nic tam nie ma. powie ktoś gdzie on jest?2) kontroller mówił że - "Może kiedyś się spotkamy" więc - czy to jest prawda?, czy jest to zapowiedź nowej linii questów? jeśli tak to gdzie muszę iść, aby się z nim spotkać? dzięki za odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainChiller Posted October 17, 2015 Author Report Share Posted October 17, 2015 ok. schowek jest, dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 (edited) A z ów kontrolerem, który zleca to zadanie później staniesz oko w okoJuż nic nie mówię ażeby nie psuć zabawy Edited October 17, 2015 by Anton Gorodecki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainChiller Posted October 17, 2015 Author Report Share Posted October 17, 2015 a tak zapytam. to zadanie dostane tak zwyczajnie(np: w czasie wykonywania zadań fabularnych z soc przykładowo w CzEJ) , czy muszę iść do konkretnego miejsca, aby je dostać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Po prostu graj i ciesz się grą. Zanim dojdziesz do tego etapu to zdążysz zapomnieć o telepatycznym spotkaniu przy drodze do Baru. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 No właśnie a później jest zdziwienie wielkie jak fabuła się zazębia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts