Agrael Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Jaka jest wasza ulubiona posta? w zewie prypeci ? Ja najbardziej lubi? Su?tana za to ?e jest cz?owiekiem charakteru, stawia ostro na swoim i wie czego chce. Nie da sobie zastraszy? Brodaczowi i jego stalkerom, umie tak?e rz?dzi? swoimi ludzi. Kolejna posta? któr? polubi?em to bandyta o ksywie kastet, jest lojalny wobec szefa i umie wykona? powierzone mu zadanie. ?wietny towarzysz broni co jest rzadko?ci?. I jako trzeci niech b?dzie Wano, za to ?e jest w zonie..umie sobie radzi? i idzie dalej prosto.?wietny z niego przyjaciel i ma ciekaw? osobowo??. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Kastet ma fajn? osobowo?? ? Nie wiem powiem ci bo go zabi?em Moj? ulubion? postaci? jest ?wawy. Nie do?? ?e pami?tamy go z Cienia Czarnobyla to jeszcze nam bardzo dobre fanty sprowadza. Jest mi?y i ?yczliwy. Lubi? tak?e Porucznika Kowalskiego gdy? ma ?eb na karku i dba o swoich ludzi. A tak?e jest mi?y jak ?wawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duch Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Ja uwielbiam Obydwu profesorów Ozorskiego i Hermana. Maj? fajne rzeczy do sprzedania A ich technik jest darmowy ( ja tak mia?em ). I u nich w bunkrze jest bezpiecznie. I jeszcze ci stalkerzy przed bunkrem którzy robi? za grup? ekspedycyjn? te? s? ca?kiem mili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STA1KERpl Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Pijany mechanik na lodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Pijany mechanik na lodzi O tak racja ....ten na Sk?adowsku ...szczególnie po drugiej butelce wódki . Fajnie zaczyna gada?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted August 21, 2010 Author Report Share Posted August 21, 2010 Mo?e i jest alkoholikiem ale jedno trzeba mu przyzna?.. nikt w zonie lepiej si? nie zna na broni i pancerzach ni? on. Ale azot te? jest w porz?dku, mo?e troch? odbiegn? od tematu ale zauwa?cie ?e w czystym niebie najemnicy byli bardziej sympatyczni..natomiast ju? w ZP, s? raczej negatywnie nastawieni do bohatera, wiele od bandytów to oni si? nie ró?ni?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Najlepszy to jest Noe (drzwi+kula w ?eb) i jego pseudopies:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 No, Raven masz racje Noe to gosciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 W Sigerous Mod jest swietny quest z nim , jak bronimy arki przed falami mutantów.Czysta adrenalina Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ja najbardziej zapami?ta?em poczciwego Wano. Wszyscy go lubi?, czsami wpl?cze si? w jakie? k?opoty, ale zawszy wyjdzie z nich obronna r?k?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozio Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ja tam lubi? W?ócz?g? bo nie zadaje nie potrzebnych pyta? i dobrze strzela ze snajpy:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopyl Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Moj? ulubion? postaci? jest Cardan (technik na Skadowsku) mo?e i jest pijakiem ale potrafi jak nikt w zonie ulepsza? bro?(jako jedyny potrafi sprawi? ?e w exo mo?na biega?).W ko?cu po przyniesieniu mu Karabinu Gaussa doznaje szoku i postanawia sko?czy? z na?ogiem.Gdyby nie on to nie wiem sk?d bym wzia? akumulatory do Gaussa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prophet Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Ja to najbardziej lubi? Noego bo fajnie ludzi wita i ma fajnego "psa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dade6996 Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Najlepszy moim zdaniem jest Azot. Bardzo przypomina mi Putina nie wiem czemu xd A tak poza tym jest za powinno?ci? (ulubiona frakcja) : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Najlepszy to jest Noe (drzwi+kula w ?eb) i jego pseudopies:D W grze jest masa postaci lecz mnie tak samo utkwi? w pami?ci ten cz?owiek jego pies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ptachu Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Wano.Wieczny optymista Rwie si? do walki jak gdzie? idziemy.Ma niez?e poczucie chumoru. Wujek Jar.To od CS go lubie.Spoko go?? z gadki si? okazywa? i nie dawa? sobie w kij dmucha?.Dawa? nawet konserwe za free Garri za to jego przeprowadzanie i Topol za pomoc w badaniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papaczos Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 ...mo?e troch? odbiegn? od tematu ale zauwa?cie ?e w czystym niebie najemnicy byli bardziej sympatyczni..natomiast ju? w ZP, s? raczej negatywnie nastawieni do bohatera, wiele od bandytów to oni si? nie ró?ni?.. Tak si? sk?ada, ?e w Czystym Niebie GG by? równie? najemnikiem, wi?c to chyba normalne, ?e kumple traktowali go jak kumpla Najlepszy moim zdaniem jest Azot. Bardzo przypomina mi Putina nie wiem czemu xd A ja wiem. Bo jest do niego bardzo podobny (my?l? zreszt?, ?e autorzy gry zrobili to umy?lnie) Moim faworytem jest Wano - za to ?e jest Gruzinem, za to, ?e jest z jednej strony taki dobry i naiwny, a z drugiej na tyle cwany by prze?y? w Zonie, za luzack? gadk? wreszcie (jego "przemówienie" do wojskowych po wyj?ciu z tunelu w Prypeci jak dla mnie wymiata ). Lubi? te? Kardana, za jego umiej?tno?ci i prostoduszno??, ale najbardziej za to, ?e pod koniec gry uda?o mu si? rzuci? picie Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeteranMonolit Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 A ja lubi? najbardziej Szulg?. Niezbyt mi nigdy pasowa?a Powinno??, ale on jest akurat spoko. Ma powód do walki z Zon? - zemst?, w przeciwie?stwie do reszty Powinno?ci, która my?li, ?e uda jej si? j? zniszczy?. Czuj? do niego jak?? tak? dziwn? sympati?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary890 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 A ja lubi? w?ócz?ge za to jak go si? znajdzie si? to pó?niej jest twoim kumplem w prypeci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkus Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Moim faworytem jest Wujek Jar jest sympatyczny i daje moje ulubione zadanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts