PainChiller Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Witam. To może nie tyle problem co pytanie - Aby Wejść na mapy z CoP musimy robić fabule 'Snajper" więc pytam - Gdzie jest ten cały Fenrir? w PDA snajpera kampera było tylko tyle że jest lubiany przez bandytów, i był widziany na kordonie, ale przeszedłem już fabułe SoC-a, a jego nie widziałem nigdzie :P Klasycznie - z góry dzięki za pomoc EDIT - Szukałem jakiegoś poradnika, co opisuje jak zaczynają się "fabuły", ale nie byłem w stanie znaleźć nic co opisuje "które misje są z jakiej fabuły" - Wszystkie poradniki opisują tylko misje, i niekoniecznie w chronologicznej kolejności :P Edytowane 22 Października 2015 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Przejście na lokacje z Zewu Prypeci dostaniesz w linii fabularnej Egzoszkielet Czarnego Doktora. Ta linia zadań uruchomi się po przyniesieniu Sacharowowi 3 książek z labów. Fenrira znajdziesz na Skadowsku w swoim czasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Czemu po prostu nie robisz podstawowej fabuły? Przejście dostaniesz w swoim czasie. Poza tym na zatonie by cie zmiażdżyli niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Niemcy? Brzmi ciekawie... Wiedziałem że nazwa 'Wermaht" w PDA to nie troll :Da podstawową fabułe jak już napisałem "Zrobiłem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jak ty sobie myślisz, że jak zaliczyłeś fabułę z podstawki to jesteś gość, to jesteś w gruuubym błędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Nie uważam :P wiem zę podstawka to nawet nie 5% moda pisałem tylko że zrobiłem fabułe z soca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 To po co się bierzesz za zadania z OP-2? Zmasakrują Cię tam. Zrób zadania z soljanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojownikAdanosa Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja mam taką zagwozdkę, robiłem zadania dla Dzika i mam dostępny dialog czy wie coś o Fenrir ten mi odpowiada, że zna 1 gościa co może mi pomóc i jest związany z bioradarem , lecz zamieniał jego imienia i notatka z imieniem jest w kamazie i niby daje jego zdjęcie. I tu zaczyna się problem pisze, nowe zdanie w pda "poznać imię stalkera o którym mówił Dzik ", a nigdzie ani w zadaniach ani w notatkach nie mam, żadnych informacji i namiarów na to zadanie. I pytanie czy mam szukać na własną rękę tych notatek czy może coś zepsułem biorąc za szybko to zadanie ? (w razie czego mam save przed tym zadaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Może nie rzuciło ci się w oczy w pda Jakby co to tutaj szukaj tego kamaza nawet wczoraj pisałem w jednym temacie, że to jedno z głupiej zrobionych zadań Edytowane 3 Czerwca 2016 przez tom3kb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Panowie. Pamięta ktoś może jak się robi Kamień Powodzenia? Potrzebny jest Fenrirowi po "zmartwychwstaniu" bo jest słaby. Albo gdzie go znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Oglądnij całość ale nie jestem pewien czy o to chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi