Yurek Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Dużo się o tym akcencie mówi tu u nas na Forum, więc wczoraj przyszedł mi do głowy pewien pomysł Zacząłem się bawić teksturami pewnego pancerza (a jakże egza Czystego Nieba ) i postanowiłem co nieco w tych teksturach namieszać. Nie będę psuł niespodzianki (efekty moich wysiłków macie w spoilerach poniżej http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif), ale powiem tylko tyle, że od momentu podmiany pliku na ten zmodyfikowany przeze mnie w bazie na Bagnach czuję się jak w domu, a i z większą ochotą rzucam się na pomoc zawsze oblężonemu przysiółkowi Czystego Nieba obok teleportu do Bazy wariant 1: wariant 2: Jak Wam się spodobał pomysł to wrzucę linki do "Małych usprawnień Solianki" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Dla mnie bomba wrzuć koniecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trurl3 Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 To jest fajne. Nie musimy czekać na Arharę, możemy ten 'akcent' dodać do polonizacji sami. Proszę o kolejne tego typu 'akcenty'. Ale po chwili przyszła refleksja, że dobrze byłoby stworzyć osobny rodzaj kombinezonu i/lub innych przedmiotów oznaczonych 'polskim akcentem' i wprowadzić do gry. A to już wymaga trochę więcej pracy i wiedzy. W każdym razie, na dzień dzisiejszy można powiedzieć, że Czyste Niebo zostało zdominowane przez polaków... My lubimy czyste niebo, w którym unosi się Biały Orzeł... Yurek - szacun http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//confused.gif Mam prośbę - czy możesz zrobić to samo dla NLC6? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Mi się też bardzo podoba. Gdzie można znaleźć te pliki odpowiedzialne za tekstury tego pancerza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted December 15, 2010 Author Report Share Posted December 15, 2010 Gotowe do pobrania http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif Szukajcie w "małych usprawnieniach Solianki" ( dział Poradniki) Cieszę się, że się spodobało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Ten z orłem zdecydowanie lepszy..Yourek dodaj to do pliczku który zrobiłeś z tym kaftanem..nawet Vorenus myślę nie zaprotestuje zmiany.. Nie musimy czekać na Arharę, możemy ten 'akcent' dodać do polonizacji sami jak najbardziej mile widziane polska frakcja na Bagnach, bo tych exo. w bazie nieba jest trochę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts