Jump to content

Polski akcent w Soliance

Yurek

Recommended Posts

Dużo się o tym akcencie mówi tu u nas na Forum, więc wczoraj przyszedł mi do głowy pewien pomysł :D

Zacząłem się bawić teksturami pewnego pancerza (a jakże egza Czystego Nieba :)) i postanowiłem co nieco w tych teksturach namieszać.

Nie będę psuł niespodzianki (efekty moich wysiłków macie w spoilerach poniżej http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif), ale powiem tylko tyle, że od momentu podmiany pliku na ten zmodyfikowany przeze mnie w bazie na Bagnach czuję się jak w domu, a i z większą ochotą rzucam się na pomoc zawsze oblężonemu przysiółkowi Czystego Nieba obok teleportu do Bazy :)

wariant 1:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

wariant 2:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jak Wam się spodobał pomysł to wrzucę linki do "Małych usprawnień Solianki" :)

To jest fajne. Nie musimy czekać na Arharę, możemy ten 'akcent' dodać do polonizacji sami. Proszę o kolejne tego typu 'akcenty'. :D

Ale po chwili przyszła refleksja, że dobrze byłoby stworzyć osobny rodzaj kombinezonu i/lub innych przedmiotów oznaczonych 'polskim akcentem' i wprowadzić do gry. A to już wymaga trochę więcej pracy i wiedzy.

W każdym razie, na dzień dzisiejszy można powiedzieć, że Czyste Niebo zostało zdominowane przez polaków... My lubimy czyste niebo, w którym unosi się Biały Orzeł...

Yurek - szacun http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//confused.gif

Mam prośbę - czy możesz zrobić to samo dla NLC6?

Ten z orłem zdecydowanie lepszy..Yourek dodaj to do pliczku który zrobiłeś z tym kaftanem..nawet Vorenus myślę nie zaprotestuje zmiany..:D

Nie musimy czekać na Arharę, możemy ten 'akcent' dodać do polonizacji sami

jak najbardziej mile widziane polska frakcja na Bagnach, bo tych exo. w bazie nieba jest trochę