Skocz do zawartości

Czas Zmian 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Ap-pro-form-mods.jpg

Nazwa moda: Время Перемен 3.0
Autor: Aleks aka Aleksn09
Data wyjścia: 23.07.2014r.
Platforma: Czyste Niebo 1.5.10

Opis:

Pokaż ukrytą zawartość

Screeny:

Pokaż ukrytą zawartość

Wideo:

Pokaż ukrytą zawartość

Instalacja:

Pokaż ukrytą zawartość

Linki do pobrania:

Pokaż ukrytą zawartość

Źródła:

AP-PRO.RU | Новости Stalker | Скачать моды Stalker | S.T.A.L.K.E.R. 2 | Сталкер моды

logo_stalkermod.png

• Dodatnia 4

• Gość zmienił(a) tytuł na Czas Zmian 3.0
  • pacjent1972 zablokował(a) ten temat
  • 1 rok później...

To nie odkop, a info z aktualnej gry.

Nie mając nic z nowych modów do zagrania, wyszukałem tego leciwego. Już kiedyś w niego grałem, ale tak dawno, że teraz gram z prawie zerowymi wspomnieniami. I się nie nudzę. A przy okazji teraz zwróciłem dopiero uwagę na mały niuansik. Poprzednio dziwiłem się, dlaczego Monolit w Prypeci jest wrogi dla kogoś, kto jest członkiem Monolitu. A po prostu wtedy przeoczyłem małą informację od moda. To ta wskazana kursorem.

ss_fred_01-02-22_20-49-56_(pripyat).jpg

Jeśli ktoś będzie w niego grał, niech ją zapamięta.

A tu dwa ładne widoczki z moda. Nieszkodliwe anomalie.

ss_fred_01-02-22_21-40-27_(pripyat).jpg  ss_fred_01-02-22_22-56-44_(military).jpg

Tyle na początek. Pogram i jak będzie gra tego warta, coś jeszcze podrzucę.

• Dodatnia 1

PODBICIE TEMATU

No i mod ukończony powtórnie.

Scenariusz tego moda lokuje wydarzenia pomiędzy tymi z Czystego Nieba i Cienia Czarnobyla, dając ciekawy rozwój wydarzeń.

Nie pamiętam jak go zakończyłem za pierwszym razem, ale jak na krzyżowce Radaru Striełok się ze mną pożegnał, idąc robić swoje zadania z Cienia Czarnobyla...  ...  PDA informowało o braku aktywnych zadań, za to o tym że GB ma udać się w stronę Magazynów, zrobiłem to.

ss_fred_01-07-22_14-13-18_(l10_radar).jpg   ss_fred_01-07-22_16-33-45_(marsh).jpg

Dotarłem aż do Bagien na których do tej pory nic mnie nie zaniosło. Po drodze i na Bagnach kilka zadań typu skocz i przynieś i cały czas info "Brak aktywnego zadania".

Tu też zrobiłem kilka zadań usługowych i poszedłem na Kordon. GB który w modzie jest Szramą, mógł dalej szwendać się po Strefie, albo jak to zrobiłem, sprzedać wszystko Sidorowi i jako milioner opuścić strefę, zostawiając sobie co nieco na drogę.

ss_fred_01-07-22_17-06-26_(escape).jpg

A tu kilka zrzutów z różnych sytuacji.

Pokaż ukrytą zawartość

Jeśli ktoś jest zwolennikiem modów które tylko w nikłych momentach zmuszają do ścisłego trzymania się linii fabuły, lubią samodzielnie przemierzać lokacje i nie łamać sobie głowy skąd wziąć sprzęt i pancerze, i nie odstręczy ich zawisanie moda przy zmianie lokacji wymagające użycia menadżera, to ten mod da mu satysfakcję, tak jak dał mnie.

A może i przypomnienie o nim, zachęci kogoś, do jego przetłumaczenia.

• Dodatnia 1

• 2 lata później...

Zawsze chciałem zagrać w tego moda...Trochę szkoda, że nie było do niego polonizacji bo wg AP PRO i sporej części youtuberów był w topce modów do Czystego Nieba gdzie stawiano go mniej więcej na równi z Old Story. Na pewno sporym atutem jest zmieniona fabuła na wzór  tego co było planowane w Czystym Niebie na początku przed wszelkimi zmianami czy cięciami.