Ignachinio Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Pytanko brzmi tym razem tak, Maks razem z oddziałem mają mi pomóc wybić powinność. Niestety po pogadaniu chwilę z nim oddział ustawia się w półkole i tak radośnie stoi nic nie robiąc. Co robić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Remedium tradycyjneWczytaj sejw przed rozmową i porozmawiaj jeszcze raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted December 2, 2015 Author Report Share Posted December 2, 2015 Ile można.. już z piec razy gadałem i dupa. A jak sam załatwię powinność to dupa.. są wrodzy wszyscy w stosunku do mnie. A w zwykłej NS Woronin coś gadał, ze to nie wpłynie na ich stosunek do mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Kiedyś ktoś miał podobny problem i go rozwiązał. Weź skądś materiały wybuchowe i porozstawiaj powinności pod nogami. Jak je zdetonujesz to nie będziesz miał ich jako wrogów.Ewentualnie zawsze możesz ich zabić a później u Sidorowicza wykupić poprawę stosunków a następnie przywrócić sobie utracone pieniądze CheatEnginem jeśli natrafiłeś na taki bug. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted December 2, 2015 Author Report Share Posted December 2, 2015 (edited) A ha ok, a w przyszłości nie będą mi potrzebne materiały wybuchowe? Beczki z gazem mogą być? Rozumiem, że to nie zależy od jakiegoś innego zadania? Edited December 2, 2015 by Ignachinio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Maks i jego ekipa stoi bo czekają na jeszcze jednego człowieka. Sprawdź wieżę wartowniczą przy tunelu kolejowym. Powinien tam być ranny wolnosciowiec. Wylecz go a wszystko wróci do normy. Materiały wybuchowe, miny, beczki z paliwem, to wszystko stosuje się by zwiększyć szanse przeżycia Maksa w starciu z powinnością. Wtedy rozwalasz powinnościowców za pomocą eksplozji, samemu zachowując czyste konto a Maks żyje. Ale jeżeli grasz na repacku to jest tam poprawka na nieśmiertelność ważnych npc, między innymi Maksa. Co za tym idzie nie trzeba żadnych zabaw z wybuchami. Maks tak czy siak przeżyje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
de Vries Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Ja wykańczałem powinnościowców przed wzięciem zadania. Potem do Łukasza i też zalicza to zadanie. I jeżeli dobrze pamiętam gen Woronin wspominał ,że nie mają pretensji o rozwalenie Czachy i spółki lub nie będą mieć. Nie wykonali rozkazu. samowola jakoś tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbych Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 A czy ten Maks potrzebny jest póżniej do jakiś ważniejszych misji? Wykonałem ta misje na wyeliminowanie tych z powinności, ale po zakończeniu stoi jak słup soli. Nie ma żadnej opcji dialogowej. W poradniku widzę że daje tylko 2 questy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 Dokładnie gdzie stoi? Bo czasami jest tak, że po akcji z Powinnością stoi przed murem od strony sioła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbych Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 W miejscu gdzie zbierał się oddział. Ogólnie to ruszył wcześniej do walki z powinnością, potem zniknął mi z oczu. Wolność wytłukła wszystkich, misja się zakończyła po czym go spotkałem w miejscu jak pisałem wcześniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 (edited) No to nie wiem. Jak chcesz wystaw sejwa mogę popatrzeć co i jak. Tak przejrzałem poradnik do Soljanki: I wychodzi, na to że Max nie jest tak bardzo istotny i możesz sobie go darować. Potrzebny jest tylko do misji Fleszka Szaleńca. Przynieść fleszkę Psychola Ukryj zawartość 1.Idziemy na bagno. 2.Walimy psychola, jeśli jeszcze żyje. 3.Zabieramy fleszke. 4.Przynosimy Maksowi. Nagroda: całkiem niepoważna, wszystkiego pistolecik. ! Porada: 1. Sensownie jest iść po fleszkę nie czekając na zadanie od Maksa. Bagno jest miejscem dość ożywionym i są szanse, że mutanty dobiorą się do psychola przed wami, a potem śmieciarz zrobi swoje. 2. Po oddaniu fleszki Maksowi wykupcie ją spowrotem, przyda się dla Woronina. Rozlicz zadanie na zlikwidowanie oddziału powinności u Łukasza i ruszaj polować na Pawlika Edited May 4, 2017 by kazik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbych Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 Ok dzięki za info. Jeśli tak to dam sobie z nim spokój. Chociaż spróbuje wczytać z parę razy save z przed tej misji i może się jakoś odmuli. Jak nie to go odpuszczę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 Na tym filmie Shkrek nawet nie ogląda się na Maksa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted May 5, 2017 Report Share Posted May 5, 2017 Przy pierwszej rozmowie z Maksem, nie ma dialogów na zadania, a tylko na handel. Po rozmowie z Łukaszem i przy zbiórce żołnierzy na wypad, musiał powtarzać. Na filmiku, bez wsłuchania się w wyjaśnienia Shkreka, można tego nawet nie zauważyć. Maks został odepchnięty przez tego co łazi po moście i widocznie był za daleko, bo Kilian nie odpowiedział na stawiane mu zadanie. @zbych - policz, czy na filmiku i u ciebie w grze, ilość żołnierzy się zgadza. No i czy NPC Kilian odpowiada Maksowi coś takiego " JAK TRZEBA OD TYŁU, TO ZAWSZE KILIAN". Jak tej rozmowy nie ma, to trzeba powtórzyć. Ja bym powtórzył na wszelki wypadek, od rozmowy z Łukaszem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbych Posted May 5, 2017 Report Share Posted May 5, 2017 Już wszystko gra. Podczas zbiórki jest ich 7 a ma być chyba 8 jak na filmiku. Gdzieś czytałem że 1 brakujący jest ranny na wieży. I był. Uleczyłem go i gitara. Maks po akcji wrócił na swe miejsce i nawet chce rozmawiać! Dzięki i pozdro. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts