Ignachinio Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Pytanko brzmi tym razem tak, Maks razem z oddziałem mają mi pomóc wybić powinność. Niestety po pogadaniu chwilę z nim oddział ustawia się w półkole i tak radośnie stoi nic nie robiąc. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Remedium tradycyjneWczytaj sejw przed rozmową i porozmawiaj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ile można.. już z piec razy gadałem i dupa. A jak sam załatwię powinność to dupa.. są wrodzy wszyscy w stosunku do mnie. A w zwykłej NS Woronin coś gadał, ze to nie wpłynie na ich stosunek do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Kiedyś ktoś miał podobny problem i go rozwiązał. Weź skądś materiały wybuchowe i porozstawiaj powinności pod nogami. Jak je zdetonujesz to nie będziesz miał ich jako wrogów.Ewentualnie zawsze możesz ich zabić a później u Sidorowicza wykupić poprawę stosunków a następnie przywrócić sobie utracone pieniądze CheatEnginem jeśli natrafiłeś na taki bug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) A ha ok, a w przyszłości nie będą mi potrzebne materiały wybuchowe? Beczki z gazem mogą być? Rozumiem, że to nie zależy od jakiegoś innego zadania? Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Maks i jego ekipa stoi bo czekają na jeszcze jednego człowieka. Sprawdź wieżę wartowniczą przy tunelu kolejowym. Powinien tam być ranny wolnosciowiec. Wylecz go a wszystko wróci do normy. Materiały wybuchowe, miny, beczki z paliwem, to wszystko stosuje się by zwiększyć szanse przeżycia Maksa w starciu z powinnością. Wtedy rozwalasz powinnościowców za pomocą eksplozji, samemu zachowując czyste konto a Maks żyje. Ale jeżeli grasz na repacku to jest tam poprawka na nieśmiertelność ważnych npc, między innymi Maksa. Co za tym idzie nie trzeba żadnych zabaw z wybuchami. Maks tak czy siak przeżyje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja wykańczałem powinnościowców przed wzięciem zadania. Potem do Łukasza i też zalicza to zadanie. I jeżeli dobrze pamiętam gen Woronin wspominał ,że nie mają pretensji o rozwalenie Czachy i spółki lub nie będą mieć. Nie wykonali rozkazu. samowola jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 A czy ten Maks potrzebny jest póżniej do jakiś ważniejszych misji? Wykonałem ta misje na wyeliminowanie tych z powinności, ale po zakończeniu stoi jak słup soli. Nie ma żadnej opcji dialogowej. W poradniku widzę że daje tylko 2 questy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dokładnie gdzie stoi? Bo czasami jest tak, że po akcji z Powinnością stoi przed murem od strony sioła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 W miejscu gdzie zbierał się oddział. Ogólnie to ruszył wcześniej do walki z powinnością, potem zniknął mi z oczu. Wolność wytłukła wszystkich, misja się zakończyła po czym go spotkałem w miejscu jak pisałem wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) No to nie wiem. Jak chcesz wystaw sejwa mogę popatrzeć co i jak. Tak przejrzałem poradnik do Soljanki: I wychodzi, na to że Max nie jest tak bardzo istotny i możesz sobie go darować. Potrzebny jest tylko do misji Fleszka Szaleńca. Przynieść fleszkę Psychola Ukryj zawartość 1.Idziemy na bagno. 2.Walimy psychola, jeśli jeszcze żyje. 3.Zabieramy fleszke. 4.Przynosimy Maksowi. Nagroda: całkiem niepoważna, wszystkiego pistolecik. ! Porada: 1. Sensownie jest iść po fleszkę nie czekając na zadanie od Maksa. Bagno jest miejscem dość ożywionym i są szanse, że mutanty dobiorą się do psychola przed wami, a potem śmieciarz zrobi swoje. 2. Po oddaniu fleszki Maksowi wykupcie ją spowrotem, przyda się dla Woronina. Rozlicz zadanie na zlikwidowanie oddziału powinności u Łukasza i ruszaj polować na Pawlika Edytowane 4 Maja 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ok dzięki za info. Jeśli tak to dam sobie z nim spokój. Chociaż spróbuje wczytać z parę razy save z przed tej misji i może się jakoś odmuli. Jak nie to go odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Na tym filmie Shkrek nawet nie ogląda się na Maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Przy pierwszej rozmowie z Maksem, nie ma dialogów na zadania, a tylko na handel. Po rozmowie z Łukaszem i przy zbiórce żołnierzy na wypad, musiał powtarzać. Na filmiku, bez wsłuchania się w wyjaśnienia Shkreka, można tego nawet nie zauważyć. Maks został odepchnięty przez tego co łazi po moście i widocznie był za daleko, bo Kilian nie odpowiedział na stawiane mu zadanie. @zbych - policz, czy na filmiku i u ciebie w grze, ilość żołnierzy się zgadza. No i czy NPC Kilian odpowiada Maksowi coś takiego " JAK TRZEBA OD TYŁU, TO ZAWSZE KILIAN". Jak tej rozmowy nie ma, to trzeba powtórzyć. Ja bym powtórzył na wszelki wypadek, od rozmowy z Łukaszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Już wszystko gra. Podczas zbiórki jest ich 7 a ma być chyba 8 jak na filmiku. Gdzieś czytałem że 1 brakujący jest ranny na wieży. I był. Uleczyłem go i gitara. Maks po akcji wrócił na swe miejsce i nawet chce rozmawiać! Dzięki i pozdro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi