Ignachinio Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 * MEMORY USAGE: 416796 K ! Cannot find saved game ~~~ w obiekcie agro_final_vert1 padła logika. usuń ostatni zapis i zacznij grę od poprzedniego. * Log file has been saved successfully! ! Cannot find saved game ~~~ w obiekcie agro_final_vert2 padła logika. usuń ostatni zapis i zacznij grę od poprzedniego. * Log file has been saved successfully! * Saving spawns... * Saving objects... * 31253 objects are successfully saved podczas próby zapisu szybkim zapisem pojawia się taki oto problem ( na ekranie na czerwono czyli achtung).. Co robić? Wywaliłem zapisy z błędem.. (błąd występuje przy szybkim zapisie) i wczytałem wcześniejszą zapisana grę.. jednak co próbuje zapisać szybko takie coś mi wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Rób twarde zapisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Niestety w tej chwili po twardym zapisie również pojawia się komunikat o achtungu... Wczytam wcześniejsze może to pomoże. EDIT Nie pomogło.. każdy zapis po wczytaniu hasa ale próba jakiegokolwiek zapisu kończy się takim czymś ,,! Cannot find saved game ~~~ w obiekcie bar_dolg_guard_door2 padła logika. usuń ostatni zapis i zacznij grę od poprzedniego. * Log file has been saved successfully! ! Cannot find saved game ~~~ w obiekcie bar_dolg_guard_door0000 padła logika. usuń ostatni zapis i zacznij grę od poprzedniego. * Log file has been saved successfully! ! Cannot find saved game ~~~ w obiekcie bar_bar_guard_door padła logika. usuń ostatni zapis i zacznij grę od poprzedniego. * Log file has been saved successfully! ! Cannot find saved game ~~~ w obiekcie bar_radio padła logika. usuń ostatni zapis i zacznij grę od poprzedniego. * Log file has been saved successfully! ! Cannot find saved game ~~~ w obiekcie dolg_megafon padła logika. usuń ostatni zapis i zacznij grę od poprzedniego. * Log file has been saved successfully! ! Cannot find saved game ~~~ w obiekcie taler_bar_dolg padła logika. usuń ostatni zapis i zacznij grę od poprzedniego. * Log file has been saved successfully! ! Cannot find saved game ~~~ w obiekcie bar_arena_door_0000 padła logika. usuń ostatni zapis i zacznij grę od poprzedniego. * Log file has been saved successfully! * Saving spawns..." Gra się wczytuje i na pierwszy rzut oka działa w miarę poprawnie.. ale rozumiem, ze bez tych plików to nic nie będę w stanie zrobić? Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 W menu gry masz opcję "usuń obiekt" i kosztuje to 200.000 rubli. Wpisujesz frazę z achtunga i po sprawie. Wczytujesz wcześniejszy zapis i powinno hulać. Przykładowo: wpisujesz to bar_dolg_guard_door2 i enter. Ja radziłem sobie inaczej - wczytywałem zapis przed wejściem na lokację i pomagało. Sposób z usuwaniem jest sprawdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Za bugi moda trzeba płacić? Fajne rozwiązanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Usuń obiekt to chyba jest za darmo. Spawn przedmiotu jest platny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 @cichy się po prostu pomylił - spawn przedmiotu kwestowego kosztuje 200k. Za usunięcie 10 zabugowanych obiektów w grze jest również osiągnięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A to jest ciekawe rozwiązanie. Przydałoby się w innych modach. Nadawanie osiągnięcia już nie koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Jeszcze raz powoli... czyli wystarczy wczytać zapis pousuwać te badziewia zapisać grę i gra będzie hulała? Jeśli dało by radę to poprosiłbym o poradnik krok po kroku.. jak to naprawić.. bo nigdzie nie widzę w opcjach gry usuń cokolwiek... Ok jako tako ogarniam.. mam przepisać wszystkie te frazy? Nagle błąd zniknął wczytałem zupełnie inny zapis i błędu nie ma.. teraz nie mam nigdzie tych fraz zapisanych.. grać dalej? czy próbować naprawiać? Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Grać dalej. Na tego typu błędu najczęściej pomaga cofnięcie się do zapisu na poprzedniej lokacji i powtórzenie części rozgrywki. Po prostu jakiś tam element nie zaskoczył przy wczytaniu lokacji. Można go usunąć i grać dalej lub cofnąć się wstecz i pozwolić grze jeszcze raz wczytać wszystko jak należy. Natomiast jeżeli gra informuje cię o uszkodzonym zapisie bezwzględnie należy taki zapis usunąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Oki tak zrobiłem.. zauważyłem również że całą grafikę mi zresetowało na oświetlenie statyczne i jakość szczegółów mała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi