LordDino Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jakby ktoś nie miał co zrobić ze swoim 1% to ja chętnie przytulę. Można rozpowszechniać to wśród znajomych i rodziny oraz w każdy inny sposób. Jakby było potrzebne to na meil też mogę wysłać. Jakby ktoś preferował inny rodzaj wpłaty niż 1 % podam numer konta: Arkadiusz Szczepański zam. ul. H. Sienkiewicza 17a/1 59-600 Lwówek Śląski woj. dolnośląskie BZWBK 48 1090 1939 0000 0001 1198 6031 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Życzę Ci powodzenia i powrotu do zdrowia. W tym roku wyjątkowo sam z żoną rozliczę podatek, zazwyczaj robiły to nasze zakłady pracy. Oby marzenie się spełniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Z rozliczaniem to u mnie nie za tęgo. Postaram się jednak sprowokować wpłaty. Można prosić o więcej informacji? Proszę o wybaczenie nie bardzo zawierzam w to co czytam czy słyszę. Oczywiście chętnie pomogę. (PM otwarte) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Życzę Ci dużo zdrowia i abyś wyleczył tą chorobę. Nie mam jak wspomóc niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Wyleczyć się nie da ale lepiej żyć owszem. Jak Ty nie możesz to może rodzina lub znajomi i dzięki za dobre słowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Czy mogę link do tego tematu wstawić na jakąś stronę (np. na fanpage na FB) aby wypromować tą akcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Powrotu do zdrowia życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Dnia 7.01.2016o20:52, LordDino napisał: . Można rozpowszechniać to wśród znajomych i rodziny oraz w każdy inny sposób Oczywiście każda forma i znalezienie w ten sposób kolejnych osób jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Wysłałem prośbę do stalkerskiego fanpage. Mam nadzieję że zgodzą się na publikację postu. Życzę zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam dziś otrzymałem rozliczenie z 1 %. Dziękuję wszystkim za wpłaty nazbierała się fajna kwota dzięki temu, że było duża ilość wpłat raz jeszcze gorąco dziękuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Podbijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakuu Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Zdrowia życzę! Edytowane 27 Lutego 2017 przez Ranger801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Na pewno wszystko się ułoży Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Procent przekazałem. Obyś szybko powrócił do zdrowia. Powodzenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 W dniu 25.02.2018 o 11:08, LordDino napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Witam niedawno otrzymałem rozliczenie 1 %. Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim darczyńcom. Dzięki wam ta kwota jest jaka jest ale za każdą wpłatę bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Hey mógłby mi ktoś zamienić plik z doc na jpeg? Trochę tego nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Mogę spróbować ale muszę mieć plik doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Już wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 A ja już odesłałem I tak dla informacji nowsze wersje Office od Ms$ mają wbudowaną taką opcję przy zapisie. Więc nic nie trzeba kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi