Anton Gorodecki Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Przedstawiam poniżej wideo z mojej rozgrywki na pierwszej lokacji moda - Bunkrze Radaru. Wszystkie sugestie i spostrzeżenia będą mile widziane Wszystkie dotychczasowe wideo poradniki znajdziecie również na moim kanale Youtube. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 No no, piękna robota z tuptusiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Już subskrybuję , Marek Aureliusz to ja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Bardzo się cieszę, że grasz i to z powodzeniem. Bunkier Radaru nastręczał wiele trudności. Na następnej lokacji jest wiele rzeczy do znalezienia i są dwa myki. 1. Nie otwierać znalezionych pełnych walizek, tylko je sprzedać temu pilnującemu giganta. Chyba to Fejk. Kupić snajperkę. 2. Ze snajperki walnąć kontrolera, sprzedać mózg i odkupić walizkę. Jak chcesz, póki pamiętam, na PW mogę podpowiedzieć, gdzie co jest. Dalej będzie trudniej, bo tego za dużo było. Tylko broń boże, artów ożywiania ( znalezionych grubo później ) nigdzie nie zostawiaj, bo zginą. Musisz je cały czas dźwigać ze sobą. Inne pytania po drodze rozgrywki. A wideo, nie tylko zachęci do gry tych co się wahali, ale na YouTube zrobi mu reklamę. Tak trzymaj. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dziękuje za miłe słowa - są one dla mnie motywacją do dalszego działania. Mam taką cichą nadzieję że publikacja wideo w sieci pozwoli również "przyciągnąć" nowych forumowiczów. @kondotier - zapewne zauważyłeś że kiedy mam problemy (nawet te nazwijmy je szczerze "naiwnymi") od razu proszę o pomoc - zapewne niedługo zwrócę się o radę, ale na razie chciałbym trochę "nacieszyć się" samotną eksploracją <nowego> dla mnie świata, powoli i nieśpiesznie wypróbowując nowe ścieżki... jak rasowy kot, który zawsze podąża swoją drogą. Dziękuje za powyższe wskazówki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Bądź spokojny. Przedwczesnymi podpowiedziami nie zepsuję Ci eksploracji moda. Tym bardziej, że sporo już zatarły inne mody. Ale w modzie jest kilka takich momentów, że nawet bardzo wytrawni gracze, popełniali błędy ( oj ten ER żartowniś ) i musieli z konieczności powtarzać. A nowych ścieżek od moda dostaniesz tyle, że będą Ci się po nocach śnić . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Tym razem zobaczymy co można znaleźć w opuszczonej Bazie Powinności na Agropromie... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 "Droga do Limańska" - czyli do czego potrzebna jest nam łódka w tym modzie albo jak opuścić most i otworzyć drogę do Limańska. Zapraszam do oglądania. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Widzę, że masz duży postęp w grze, jeśli już jesteś przy moście. Gratulacje ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Mały to postęp, ale zawsze jakiś jest Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Tym razem materiały pokazują gdzie i/lub jakie warunki należy spełnić aby wejść w posiadanie artefaktów przenoszących w czasoprzestrzeni - Skoczków. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorona Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Bardzo fajnie wideo. Widać, że jesteś dobrym graczem, przechodzisz przez grę szybko, ale oglądający widzi co i dlaczego robisz, więc pełni też rolę poradnika. Oby tak dalej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nie wiem czy jestem dobrym Graczem?... Zdefiniuj proszę "dobrego Gracza". Każdy odcinek poradnika ma swój tytuł, z którym wiąże się nierozerwanie jakieś zadanie i/lub znalezienie przedmiotu. Skupiam się nad pokazaniem trudniejszych zadań, przez które mod nie prowadzi namiarem na mapie (który często w TYM modzie wprowadza w błąd) i takimi przy których trzeba trochę pobiegać, poszukać lub zrobić coś nazwijmy to niestandardowego lub po prostu ciekawego. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 W poniższych materiałach pomożemy "Wolności" ponownie zająć bazę na MW, przekonamy się co kryją podziemia laboratoriów X-8 i X-16 oraz poszukamy kolejnego Skoczka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi