Vorenus Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Poszukaj do niej optymalnych sterowników, najnowsze nie zawsze są najlepsze, najlepiej zapytaj na jakimś komputerowym forum. Jestem ciekaw, czy kupiłeś tą z linka na Allegro, czy gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 tą z allegro ale w zielem nówkę sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 tą z allegro ale w zielem nówkę sztukę Jozio zagadkami piszesz...powiedz jaki model i ile dałeś z ciekawości.. co z twoim zasilaczem.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wyżej pisałem kupiłem 500w a resztę powiem jak dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zasilacz 500 W to taki optymalny wybór przy nowych kartach które wymagają dodatkowego zasilania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zatem inwestycja znacznie wzrosła... Ech... coś mi to przypomina - sam robię podobnie. Nie przejmuj się tym jednak Józiu, bo jak, będziesz już musiał wymienić sprzęt, to zasilacz i kartę możesz zostawić i dokupisz pozostałe podzespoły. Napisz jednak koniecznie jak sprawują się nowe nabytki i czy zagrałeś w upragnione Metro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie wiem bo karta jeszcze nie doszła może dziś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jak przyjdzie to dawaj fotki do działu ..nasze maszynki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ale fotki czego ?? karty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie całego kompa w środku i opis..zobacz niektóre już są w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 aaa dobra nie ma sprawy:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 No panowie wreszcie mam swoją grafę i zagrałem w ukochane METRO 2033. Chodzi na średnich pięknie dziękuje za pomoc i tak jak napisałem na początku stawiam 2 ;) na głowę. Jeszcze raz dzięki i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wiedziałem ,że pójdzie.....dawaj fotki z opisem do tematu...Nasze maszynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dobra ale to dopiero w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Jozio, napisz jak sprawuje Ci się zakup po prawie roku czasu. Grasz na średnich, tnie się, dokupywałeś pamięć i na jakich ustawieniach grałeś w Metro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dział i to jak !!! świetny był ten wybór, metro tak jak mówiłem działało na średnich (przy dużych rozróbach się trochę przycinało) co do pamięci to na razie nic nie robiłem. Jeszcze raz dzięki wielki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi