Elkitrim Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Odnalazłem schowek Striełoka na radarze za ogrodzeniem ale zadanie mi się nie zaliczyło. Domyślam się, że do jego zaliczenia muszę odkryć pewnie jeszcze jakiś schowek ale nie wiem gdzie. Według poradnika Rus. na terenie muzgozęglacza są jeszcze 2 schowki ale nie wiem czy są one do tego zadania bo na tych wieżach ich nie widać. Proszę o podpowiedź. Żeby nie zaczynać nowego tematu, w Centralnej Prypeci szukam schowka z kryształową czaszką, ale w bloku przy pomniku żołnierza w mieszkaniu na parterze jak jest napisane w notatce go nie ma. Czy to błąd czy jest on gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Wiem, że te schowki są na antenach ale jak się tam dostałem to nie pamiętam. Jeden wiem, że jest tu: Edytowane 13 Lutego 2016 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Sprecyzuj o który schowek Striełoka ci chodzi. Kryształowe Czaszki w Prypeci tutaj i tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Właśnie ten schowek Striełoka co mi pokazałeś na obrazku to znalazłem ale zadanie mi się nie zalicza, podejrzewam, że chodzi jeszcze o inny schowek związany z tym odnalezionym. Być może , że chodzi o te na antenach, ale ja tam nawet wchodziłem i nic nie widziałem. Być może musi się uruchomić jakiś skrypt żeby się ze spawnowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ten schowek nie jest powiązany z żadnym innym. Co to znaczy nie zalicza? Zadanie się zaliczy jak wrócisz do Doktora. W plecaku było PDA? Jak się dostałeś do schowka? Jeśli czitowałeś i po prostu przeskoczyłeś przez ogrodzenie to może ci nie zaliczyć. Droga do schowka jest jedna i mogą być na niej ustawione restryktory. Takie punkty kontrolne czy przypadkiem nie oszukujesz. Tak się to powinno zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 kobal jak zwykle masz rację, chylę czoła przed Tobą. A swoją drogą to ten mod jest porąbany gdyż normalnie myślący człowiek nigdy by się nie domyślił o lokalizacji wielu schowków w tym modzie, choćby schowek Kramarza w Barze. To tylko ryscy mogą mieć takie pomysły. Musiałem kawał gry znowu się cofnąć. Coraz bardziej mi się wydaje, że tego moda nie da się ukończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 8 godzin temu, Elkitrim napisał: kobal jak zwykle masz rację, chylę czoła przed Tobą. A swoją drogą to ten mod jest porąbany gdyż normalnie myślący człowiek nigdy by się nie domyślił o lokalizacji wielu schowków w tym modzie, choćby schowek Kramarza w Barze. To tylko ryscy mogą mieć takie pomysły. Musiałem kawał gry znowu się cofnąć. Coraz bardziej mi się wydaje, że tego moda nie da się ukończyć. Ależ da się ukończyć trzeba dużo cierpliwości i samozaparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Cytat Coraz bardziej mi się wydaje, że tego moda nie da się ukończyć. Da się ukończyć tylko trzeba asekurować się poradnikami niestety po rosyjsku, ale "Google Chrome" i jego tłumacz w miarę daje radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 @Elkitrim miałem załamki nie raz przechodząc OP-2, i klawiaturze się dostało i sąsiedzi się "nasłuchali poprawnej polszczyzny". Głowa do góry i graj dalej - będzie dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Z waszym poparciem będę walczył. Do boju stalkerze!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Panowie nie zespawnował się ostatni schowek Striełoka na antenie .Ten drugi widzę wiszący na drutach .Czy wrócić do Doktora i wziąść zadanie jeszcze raz ? Wchodziłem na lokacje jeszcze raz ale nie pomogło . Czy przypadkiem nie trzeba wspinać się na antenę tak jak to pokazują filmiki aby się pojawił bo ja wskoczyłem od razu poprawiając parametry skoku . Edytowane 1 Maja 2017 przez coles313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 A gdzie był ten pierwszy? Jak chcesz wstaw sejwa mogę sprawdzić u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Niestety musisz wejść tak jak pokazuje filmik. Ale z moich doświadczeń wynika, ze wystarczy dopchać się do połowy, góra 2/3 drogi i zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 W Modzie są tak zwane "restryktory" - to miejsca przez które musimy przejść by nastąpił spawn poszukiwanego przez nas przedmiotu. Tego ominąć się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 52 minuty temu, cichy napisał: Tego ominąć się nie da. Da się Ale to juz bezwstydna cziterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Nie jestem bezwstydnym cziterem więc poskakałem trochę po antenie i w końcu schowek się pojawił . Dzięki de Vries i cichy za podpowiedż . Edytowane 3 Maja 2017 przez coles313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi