Pure Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Kolejna przykra sprawa. Gdy się tylko zbliże do arhary z którym muszę pogadać, wyciąga spluwe, okno dialogowe off i dwóch godów się ostrzeliwuje. Próbowałem nawet szybko podbiec do niego pogadać i co milisekunde pauzować gre xD no ale nie ma możliwości takiej. Jak uśmiercić Szerstiuka? czy będzie potrzebny jeszcze w fabule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 NIE UŚMIERCAMY NPC-ów. Nawet tych bardzo działających na nasze zmysły Im szybciej się tego nauczysz tym mniej będziesz miał problemów z fabułą i tym większa będzie przyjemność z grania. Szerstiuk zaoferuje Ci kilka zadań więc spróbuj się cofnąć w zapisach i pilnuj żeby tych dwóch Panów się nie spotkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Spox ja tylko pytam Ehh czyli pare godzin w plecy znów :/ spróbóje się jeszcze pomęczyć z taktyką na pauze xD Ale problem też tkwi w tym że Szerstiuk też i do mnie naparza. A skoro bede musiał zrobić mu zadania to jak z nim pogadam? Nie wiem czemu się rzuca na mnie.. nawet go nie postrzeliłem ani razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Dawno nie grałem w OP-2 to może mi się pomyliło, więc jeśli źle piszę to olejcie post. Szerstiuk to jest ten żołnierz na Agropromie pod słupem wysokiego napięcia co z nim możemy handlować i ma kilka misji? Jeśli tak, to dla mnie też w pewnym momencie stał się wrogiem i ganiał mnie po lokacji, stało to się jak za którymś razem podczas wizyty na Agropromie wystrzelałem praktycznie całą obsadę żołnierzy w ich bazie na tej lokacji, w pewnym momencie dołączył do nich i też nie przypominam sobie żebym do niego strzelał bo starałem się unikać walki od strony, w której on stał, chyba, że dostał jakimś rykoszetem? Możliwe, że jakby dostał np od żołnierza ze swojej frakcji to i tak by mnie traktował jako wroga? Edytowane 15 Czerwca 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Tak dokładnie o niego mi chodzi. Ja natomiast zauważyłem, że Szerstiuk otwiera do nas ogień kiedy jest w stanie gotowości. Czyli jak w pobliżu jest mutant lub stalker to automatycznie zaczyna do nas strzelać. A jeśli jest cichutko to można pogadać z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Szerstiuk za dnia urzęduje w baraku na środku bazy. Kiedy atakujesz bazę automatycznie robisz sobie z niego wroga. 4 godziny temu, Pure napisał: Czyli jak w pobliżu jest mutant lub stalker to automatycznie zaczyna do nas strzelać. To akurat w przypadku mojej gry nie okazało się prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 55 minut temu, Anton Gorodecki napisał: Szerstiuk za dnia urzęduje w baraku na środku bazy. Kiedy atakujesz bazę automatycznie robisz sobie z niego wroga. To akurat w przypadku mojej gry nie okazało się prawdą. A nie w nocy Antonku? Za dnia Szerstiuk urzęduje pod słupem wysokiego napięcia i nie jest zainteresowany tym co się dzieje na bazie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 W nocy oczywiście zapatrzyłem się na Rumunów grających ze Szwajcarią. Dzięki piękne @boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ech ...ta piłka kopana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi