Pure Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nagle nie mogę się zbliżyć do mostu bo dekle wojskowe otwierają ogień, nawet nie mogę podejść żeby przekupić ich wódką. Zaznaczam że nigdy nie drasnąłem ani jednego z nich pod tym mostem, w pobliżu też nikogo nie ma. Nie pomaga ponowne wejście na lokacje, w zapisach nie widzi mi się cofać bo ostatni mój bezpieczny pobyt na kordonie to było kilka dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Pogadaj z Sidorem . Za kasę naprawi Twoje stosunki z wojakami.Aczkolwiek tanio nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Czy chodzi o ten dialog "masz powiązania z innymi ugrupowaniami"? chce za to 250 tysięcy lol. Byłbym skłonny pozbierać kasę ale czy jest pewność, że to pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nie wiem jak długo już grasz ale chyba w pewnym momencie fabuły o ile mnie pamięć nie myli tam mieli na moście pojawić się najemnicy, którzy walili do nas jak się zbliżamy. Czyli część jest wrogów, a część "swoich". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 No właśnie zauważyłem że tylko paru do mnie strzela a reszta stoi. Przede wszystkim snajper na moście i paru na dole. Ale mają kombinezony wojaków, poza tym nie dostałem żadnego info o najemnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Tak oni mają mundury wojskowych niestety nie wiem czy jest o nich gdzieś info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 No to co w takim wypadku zrobić? jak zacznę strzelać to wszyscy się rzucą a muszę pogadać z Kuźniecowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Musisz ich wybić z dystansu najlepiej, podejdź parę razy (i zgiń ) żeby wyczaić, którzy to najemnicy, a potem ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Próbowałem już tak, i mówie przeca,że jak strzele do jednego to wszyscy się rzucają łącznie z kuźniecowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 W opcjach gry włącz rozpoznawanie NPC. Wtedy gdy nakierujesz broń na gościa to pojawi ci się jego ksywka. Najemników na moście rozpoznasz po angielskich imionach. Nick, Dick i takie tam. Odstrzeliwujesz ich ze snajperki i po kłopocie. Jest to zdarzenie fabularne. Podczas pobytu na Bagnach Kuźniecow przysłał ci smsa informującego o pojawieniu się rzeczonych najemników na posterunku pod mostem i prośbę o pozbycie się ich. Co nie znaczy, że można tam wywoływać jakąś wojenkę. Najemników trzeba rozwalić z dystansu. Każde użycie broni w pobliżu żołnierzy będzie skutkować ich wrogością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi