Jozio Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 O to mój złom - Pentium IV 3.00GHz. - 2.00 GB RAM. - Grafika NVIDIA GeForce 9600 GT (1024 MB) z podkręconym zegarkiem. - Monitor Samsung SyncMaster 550(M)s [15" CRT]. - Zasilacz 230w.(w drodze 500w) - klawiatura TRACER - Głośniki CREATIVE - Myszka e5 Jak chcecie jeszcze coś się dowiedzieć to piszcie. Pobocznie: Chcę kupić przezroczystą obudowę do tego podłączyć zielone neony. Wiem że to komputer masakra ale działa przynajmniej METRO 2033 ) http://img64.imageshack.us/img64/814/img0001ag.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Komputer widać że nie jest nowy ale zadbany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nom co 3/4 dni go czyszczę na full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jozio zrób te fotki w mniejszej rozdzielczości bo ja ..np. nic nie widzę...i co to jest ten zielony pakiecik w środku..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 zaraz zrobię a to zielone to chłodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Chłodzenie ciekawy model ..wiesz może czyj jest ten wynalazek...w środku czysto, wszystko lśni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Raczej pod tym zielonym to taka ochrona. Mniejsza rozdzielczość: http://img257.imageshack.us/i/img0001fi.jpg/ http://img831.imageshack.us/i/img0002bg.jpg/ Tak może być ??? Jest czyściutki jak w mordę strzelił. Mówię co 3/4 dni czyszczę go na FULL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jozio masz bardzo ciekawą obudowę ...chyba unikat..wrzuć fotkę całości.. ona się otwiera na pół..czy mi się wydaje.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nom otwiera się w pół wiem że dziwne zrobiony na siłowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dałbyś fotkę jak to wygląda cala to obudowa otwarta oczywiście w pozycji stojącej. ...na karcie którą kupiłeś u góry widać kości pamięci ..5-6 szt ułożone w koło procesora. Podczas gry lubią się czasem grzać...zajrzyj kiedyś do panelu karty,lub everest jak gorące są po jakimś czasie gry. Jeżeli się grzeją to tam łatwo dołożyć takie małe radiatorki, przyklejane bezpośrednio do kości...bardzo pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Niema sprawy malaksie ale dopiero w poniedziałek dam foty bo przez weekend nie mam mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Najważniejsze to dbanie o podzespoły a starszy sprzęt też posłuży, te przyklejane radiatory na pamięći karty graficznej są niedrogie a praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Tak jak prosiłeś malaksie oto fotki. http://img10.imageshack.us/i/img0002hz.jpg/ http://img80.imageshack.us/i/img0004fvg.jpg/ Dziwne bo to komp della a jeszcze się z takim otwieraniem nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja widziałem takie obudowy.Było to w komputerze ze szwedzkiego biura.Kumpel kupił sobie taką używkę.Pewnie seria na zamówienie dla jakies duzej globalnej firmy albo marketu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dzięki Jozio dla mnie to pierwszy kontakt z takim kompem. Przedziwne pudełko. Ciekaw jestem co chciał osiągnąć konstruktor obudowy.... Na pierwszej fotce pięknie widać cały środek. Duży plus to siatka z tyłu obudowy, świetny przepływ powietrza. Bałbym się nawet to otworzyć, a co dopiero robić poprawki w środku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nie no miejsca jest dużo ale jest dwie wady: 1.Trzeba położyć kompa żeby go otworzyć. 2.Jak się go otworzy to go nie uruchomisz.Dla mnie to złe bo w innych zdejmowałeś tylko obudowę i miałeś trochę lepsze chłodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Poszukaj gdzieś jest wyłącznik krańcowy w krawędzi obudowy. To on odcina zasilanie po otwarciu pudełka. Wystarczy go znaleźć...tam złączyć dwa kable na stałe i po kłopocie... złe bo w innych zdejmowałeś tylko obudowę i miałeś trochę lepsze chłodzenie ... tak na lato bardzo skuteczny patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Tyle to i ja wiem ale nie chce się bawić bo zaraz coś zrobię i potem będę żałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zepsuć nic nie zepsujesz, ewentualnie już nigdy się w tym pudle nie uruchomi.....Będzie powód by kopić nowe pudełko...bo środek zostanie nienaruszony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Albo wezmę jakiś patyk i tam przycisnę a jak nie to przerobie na przycisk taki normalny on i off. trulr3 co ty gadasz chyba pomyliłeś się ty nie chodzi o żadna game data A właśnie malaks jak dokupywać obudowy bo nie wiem jak czy tam trzeba jakieś wymiary płyty główniej itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 A właśnie malaks jak dokupywać obudowy bo nie wiem jak czy tam trzeba jakieś wymiary płyty główniej itp. Raczej nie trzeba..wszystkie obudowy maja przygotowane miejsca dla różnych rodzajów płyt. W tej chwili rozstaw otworów jest znormalizowany i pasuje do każdej obudowy. Standardowych ATX jest trzy rodzaje..to znaczy... ...Mini-ITX ... 17 x 17 cm. ... Micro ATX ... 24.5 x 18.3cm. ...ATX ... 30.5 x 20.3cm. Kupując pudło zawsze w opisie jest napisane jakie płyty można włożyć. Jedynie co jest do zrobienia to powkręcać podstawki (takie mniej więcej wysokości 1 cm w które wkręca się śruby mocujące płytę) dostarczane razem z obudową według opisu, który jest albo w instrukcji , albo na dnie obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 A wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nie ma sprawy jak coś potrzebujesz zawsze możesz zapytać...popraw konfig w pierwszym poście bo masz nowości w pudełku... ... dopisz nową kartę i zasilacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi