PainChiller Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Witam przyjaciele! Od pewnego czasu zajmuję się robieniem moda do stalkera, i potrzebuje Model "Wermachtowca"(chce zmienić wojsko na nazistów... lepiej nie pytajcie po co). Próbowałem wykopać go, i przenieść do stalkera z Call of Duty(za pomocą SDK), ale kochany X-ray nijak nie chciał go uznać (wywalał się z byle podowu). Teraz pytanie - Pamiętam że w jakimś modzie był takowy model, więc - czy mogę prosić was o przesłanie mi go? sam bym to zrobił, ale nie wiem co to był za mod, a nawet jeśli to nie mam go zainstalowanego, a pobierać go nie pobiorę bo net słabiutki Naprawdę bardzo byłbym wdzięczny za pomoc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Nie bądź taki skromny @PainChiller - Twój Get out of here stalker rozchwytywany jest PRAWIE tak samo dobrze jak OP-2 czy OGSE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Wehrmaht (i chyba SS i Gestapo) występują na pewno w modach R.E.B.O.R.N. Doppelgänger oraz OP-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger801 Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Wyciąłem z OP-2, trzymaj: https://yadi.sk/d/L-xaPeImtRYXo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainChiller Posted July 19, 2016 Author Report Share Posted July 19, 2016 (edited) EDIT: dzięki za pomoc @Ranger801 @Anton Gorodecki Na pewno nie aż tak, ale dzięki za motywacje PS: akurat ten model będzie mi potrzebny do cienia (Get out of here stalker) Edited July 19, 2016 by PainChiller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts