LVutner Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 I o to mi chodziło. Dzięki wielkie Co do wojskowych... już ustawiłem uzbrojenie piechoty rosyjskiej, ale i tak dziękóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Nie no w dechę jest Tomala3kb podział na medal, taki fajny, błyszczący - ... żołnierz za kawałek blaszki zrobi wszystko... - taki jeden z Korsyki to powiedział. Najmusy - tu należy zrobić podział na tych tzw. obcoziemian - zachód i reszta i na naszych czyli Europa śr-wsch. Obcoziemianie to głównie obstawa np przyrodologów-ekologów a kwity i inne takie to My, czyli w/w część Europy My(w/w) - złom z naszej części Europy także z Finlandii. I nie zapominajmy o podstawie czyli scyzoryku i czymś przy czym tzw. knaga maga i tego rodzaju duperele to ...ie przewracanki: Ak 74, Aks74u - czyli buldog, wał, wintar, RT 20, RPO Trzmiel i mozna iść realizować kwity. p.s. panki z wolności niech nie zapomną "indyjskiej herbatki" zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Ja bym poprosił o jeden rewolwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 @Strielon At e nazwy z pierwszego posta to z czym ci się kojarzą " Colt Anaconda, Colt Python, Raging Bull, S&W Centennial " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 @tom3kb jak zwykle nie doczytałem XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Bandosy- strzelby Wolnosc-bron natowska Powinnosc mocne rp Stalkerzy-co się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Wolności dał bym M249 Para i M240B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi