BLEND-A-MED Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 wielkie dzięki za pomoc z granatami, lecz mam jeszcze jedno, ostatnie pytanie. Obleciałem pół zony i nie znalazłem zaznaczonych broni. Wie może ktoś gdzie można je znaleźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) KSVK - mieli ją wojskowi którzy dostali się na Jantar. Co ciekawe - to ona ma zbugowany dźwięk przez co jej dźwięk dociera do mojego ucha nawet wtedy, gdy jakiś stalker z drugiego końca Zony strzela. Obłęd. Ja potrafię przetrzymać przejazd ostrzami po tablicy czy wrzask dzieci ale to? Zmieniłem wartość "snd_shoot" z M14 (którego nikt nie używa) na SCARa. Od razu lepiej. HK417 wersja snajperska pojawia się w wyposażeniu najemników, najczęściej tych paradujących w exoszkieletach, Pepesza? Niektórzy stalkerzy (samotnicy) mają czasem możliwość sprzedania ci takiej. Amunicja też bardzo rzadka. Najlepszą metodą (poza wykonaniem zadań typu „karabin za artefakt" i wczytywaniu gry aż do otrzymania upragnionej broni) jest udanie się do bazy ugrupowań posługujących się danym typem broni (zachodnią/układu warszawskiego) i robić czystki w bazie do czasu znalezienia upatrzonego gnata. Próbowałem zrobić taki myk, że jak naukowiec z Jantaru poprosi mnie żeby zapolować z nim to go sprzątnąłbym i miałbym Svaroga. A figa. Mają go jedynie ważni naukowcy co chodzą po całym Jantarze i są nieśmiertelni. Niestety ale 1mln wymagany do osiągnięcia Głębokich Kieszeni nie ma sensu bo do tego czasu zwiedzę wszystko i za wiele do roboty nie ma. 500tyś to jeszcze nawet... mam teraz to osiągnięcie i nie zmienił to asortymentu za bardzo. Edytowane 19 Lutego 2017 przez ZapomnialemLoginu uzupełniłem braki i dodałem dalsze pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Mamy nawet "patrol UFO". Co prawda nie porusza się, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Pytanie do grających. Warty uwagi, może by dodał część z tego addonu do Hybrid'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 W paczce prócz folderu gamedata są jeszcze 3 inne, o co z nimi chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dnia 19.03.2017 o 13:15, Junx napisał: Pytanie do grających. Warty uwagi, może by dodał część z tego addonu do Hybrid'a... Warte jak najbardziej, SGM to moja ulubiona seria modów do Stalkera i ten dodatek do Zewu Czarnobyla dał mi masę wspomnień i radości. Czy połączyć z twoim modem? Myślę że tak, choć gdyby to był dodatek do Hybrida a nie integralna część? Nie wiem jak inni zapatrują się na tego moda, może go lubią ale wolą paczki broni/kombinezonów/przedmiotów z innych modów albo z obecnej wersji Hybrida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 49 minut temu, lolekbolek napisał: W paczce prócz folderu gamedata są jeszcze 3 inne, o co z nimi chodzi? Są to patche do połączenia Sgm z modami DRXCoCQestlines i MLR 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Ach, to spoko, bo z tego co wiem, to questlines psuje tryb fabularny, a tego drugiego nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco1589 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Da się w tym modzie przywrócić poprzedni model postaci w trzeciej osobie zamiast majora Degtyareva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Dodatek całkiem przyjemny, ale jednak system celowania jest trochę dziwny. Celowania z karabinów automatycznych/powtarzalnych żeby w coś trafić z bliżej niż 15 m to bez scopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sddfsddf Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 --------------------------- Fatal Error --------------------------- Expression : <no expression> Function : CInifile::r_section File : Xr_ini.cpp Line : 520 Description : fatal error Arguments : Can't open section 'wpn_9a91'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report stack trace: 0023:0076399C xrCore.dll, xrDebug::fatal() 0023:570249E9 igdumdim32.dll, OpenAdapter() 0023:5702447A igdumdim32.dll, OpenAdapter() 0023:56FB9FEF igdumdim32.dll, OpenAdapter() 0023:57A40F74 d3d9.dll, DebugSetLevel() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi