bolo Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, mam problem na bagnach, mam uratować pacjenta i robię to ale gdy wydaję polecenie to mam wylot bez loga. Czy ktoś miał coś takiego i co ewentualnie z tym fantem zrobić, proszę o pomoc. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez bolo błędna pisownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Kiedy gra ci się wyłączy, otwórz notatnik i wklej (ctrl+V) zawartość schowka. To będzie potrzebny nam LOG. Próbowałeś wczytać zapis SPRZED podjęcia zadania i spróbować jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Nie za bardzo wiem o, który schowek chodzi, czy to ma być ten plik?. xray_bolo.bkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 @Witia Kontroler - a nie pomyślałeś o tym, aby co jakiś czas udanej gry, robić kopię katalogu z zapisami? Albo choćby 2-3 ostatnie savy kopiować do katalogu poza grą? Przy grze na przetrwanie, to zawsze jakieś wyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 @bolo zmień w OPCJACH/Dźwięk: Urządzenie dźwiękowe na Generic Software lub Open AL, Napisy w grze na Tylko ważne napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Savwy to mam mogę wstawić przed rozmową z tym co mam go uratować, oto on. bolo - quicksave17.scoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Czysty CoC? Za chwilę sprawdzę i dam znać. *** Niestety, mój CoC nie widzi nawet twojego zapisu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Czysty, napisy miałem jak radziłeś, natomiast dźwięk zmieniłem na AL zobaczę czy ruszy i dam znać. Taki sam wylot po zmianie dźwięku. Edytowane 29 Stycznia 2017 przez bolo pisownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 @bolo- u mnie zapisy są trzyczęściowe. Pomijając ten z obrazkiem, zostają dwa. Ty dałeś jeden i u mnie mod go nie wykrywa. Daj cały komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 To co z tym kompletem zapisów? Podeślesz go nam @bolo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Dam inny. Starałem się skopiować wszystkie 3 części. 5.scoc 5.dds 5.scoc 5.scop Edytowane 29 Stycznia 2017 przez bolo Poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 O taki zestaw chodzi: (2 pliki typu scop + plik grafiki): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Chyba teraz mi się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 @bolo- ale to nadal jest zapis niekompletny. Skoro modyfikacja robi potrójny zapis, to widocznie tak musi być. Ma być plik z obrazkiem i dwa pod nim. Najważniejszy jest ten, który w kolumnie Typ, ma informację Zapis gry. Zobacz na zrzucie ekranu. Two zapis na górze, a komplet zapisów pod nim. DODANO: Zdublowałem Antona, bo wstawialiśmy równocześnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Rozumiem, sprawdźcie w moim poprzednim poście , edytowałem i powinno się wkleić. Na wszelki wypadek jeszcze raz wklejam. 5.dds 5.scoc 5.scop Edytowane 29 Stycznia 2017 przez bolo dodanie plików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Niestety nie umiem naprawić twojego problemu @bolo. Próbowałem zmniejszać rozdzielczość, przeskakiwać między lokacjami, zdjąłem z siebie cały ekwipunek i dalej jest wylot po rozmowie z oswobodzonym stalkerem. Na szczęście niewykonanie tego zadanie nie skutkuje niczym szczególnie ważnym (spadnie ci nieco reputacja). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Bardzo dziękuję za grzeczność, pominę to zadanie, pozdrawiam, miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 @bolo- u mnie też wylatywało bez Fatal, po naciśnięciu opcji "Chodź za mną itd.", oraz "Chcę abyś zrobił obchód". Ale przeszedłem bez wylotu i daję Ci dwa zapisy ( powtórka dla pewności ), kiedy uratowany zniknął ( widać sobie poszedł ). Na screenie masz potwierdzenie tego i nagrody. Nowy folder.7z DODANO: A co zrobiłem aby przejść? Po wejściu do dialogu, bardzo szybko kliknąłem "Bywaj". @Anton Gorodecki- nie daję końcówki loga, bo ją chyba masz. Tam pisze o jakimś ignorowaniu Pauzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ślicznie dziękuję, gram. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 @bolo - na moim zapisie, czy na swoim powtórzyłeś sztuczkę z Bywaj. Bo przy innych zadaniach uratowania, też możesz mieć ten problem. I sztuczka jak znalazł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 @bolo miałem taki sam problem jak Ty. Jak byś dokładniej czytał wcześniejsze posty, znalazłbyś rozwiązanie. Też miałem zrezygnować z tego zadania, ale zauważyłem 2-3 sekundową przerwę między rozpoczęciem dialogu a wylotem. W tym właśnie czasie klikałem "bywaj" (tak jak pisze @kondotier) i zadanie zaliczone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 W życiu bym na to nie wpadł stare lisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ale to ciekawe. Na czystym ZCz brałem te zadania na uratowanie i ani razu nie miałem takiego problemu. No i zastanawiająca jest końcówka loga, po takim wylocie do pulpitu i informacji o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Gram na twoim zapisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi