Przewodnik_43 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam. Chciałbym połączyć, ze sobą dwie modifikację są to : - The faction war 3.8 - Arsenal overhaul clear sky 1.2 I nie mam pojęcia, jak to zrobić. Ktoś się orientuje, w tym temacie ? Proszę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Nie wiem czy Arsenal overhaul clear sky 1.2 ma instalke czy się go wkleja do Gamedaty , ale sądzę , że wystarczy oby dwa mody po prostu zainstalować / wkleić do Gamedaty. Po prostu pliki nie mogą się " pogryźć " z tymi z drugiego moda. Ale pamiętaj zrobić drugą kopię czystej gry , bo nie jestem ekspertem i nie obiecuję , że to zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Zasadą w łączeniu modów jest to by pliki ze sobą nie kolidowały, w łączeniu modów na broń wygląda to trochę inaczej bo trzeba jeszcze broń dopisać do Weapon.ltx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Pociesze Cię, ale tych modów nie połączysz ze sobą. Ewentualnie możesz poszukać wersji "Anon Edition", ale linka nie dam bo nie mam, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przewodnik_43 Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 @NieaktywnyZrobiłem tak, TFW zainstalowałem a folder gamedata, z arsenal overhau wkleiłem do folderu gamedaty tfw, ( i tam jeszcze parę drobnostek, wymaganych to poprawnego działania arsenalu) uruchamiam stalkera i co ? crash :/ @blablablaDzięki za link do kanału, jutro przychodzi mi stalker zew prypeci, i call of chernobyl jest całkiem całkiem, jak możesz to nagraj odcinek o właśnie tym modzie, call of chernobyl co ? @JunxDobra jak trzeba to trzeba, poszukam tej wersji, bo bronie ogólnie w stalkerze są strasznie niedopracowane :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 @Przewodnik_43 Dawałem link do kanału? Te linki są pod każdym moim postem, a seria z CoC-a już trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Mody połączysz, ale z góry mówię że cierpliwość anielską musisz mieć, i zainstalowanego winmerge. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 @Przewodnik_43 Starałem się pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 @Przewodnik_43 - nie trzeba nagrywać nowych gameplayów. Jest ich już przeogrom. Np. jeden z nich https://www.youtube.com/watch?v=bK1UhuhCzns&list=PL9597F06F1BE08E82 A ten pokazuje, jak w zależności od gry może się ona zakończyć :https://www.youtube.com/watch?v=Q0Di6i6UokU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi