kecaw Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Którędy do domu? Bo chcę iść te papiery oddać uczonym no i polazłem tam gdzie pokazuje mapka z tymi czerwonymi kółeczkami. Nic to nie daje bo nie widać okienka z potwierdzeniem przejścia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 O ile pamiętam to przewodnik przeprowadza za kasę. Ze Skadowska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 A nie myślisz przypadkiem o Zewie Prypeci Miedziany ? Prawda jest taka że to ty Kecaw przecierasz szlak , nikt w tego moda jeszcze specjalnie nie gra po pierwsze bo Trurl najprawdopodobniej będzie go spolszczał więc po co sobie psuć nerwy cyrylicą , a po drugie wciąż nie jest jeszcze do końca rozpoznany pod względem technicznym.Pobaw się na godmode a za jakiś czas się zobaczy czym go się je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Miedzianejaja na rosyjskiej stronie cnews a dokładniej na forum poświęconym stalkerowi masz dokładny opis przejscia moda, problemy techniczne a jest ich dość sporo, musisz włączyć tłumacza google i łapać sens zdań po naszemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Hehe. Widać że to późno w nocy pisałem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Spod linka można pobrać pakiet mapek wszystkich lokacji z zaznaczonymi przejściami. Może to coś pomoże ? link: http://www.megaupload.com/?d=CS5P01C9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts