jurek48 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 @kondotier schowek znajduje się w lokomotywie po jej prawej stronie patrząc w stronę zasypanego tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Gdzie znajdę monety godzinę krążyłem po Pieczarze i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 52 minuty temu, kondotier napisał: Czy jest do S2016 fix na bardzo niskie kucanie? @kondotier w pliku gamedata/creatures/actor : ph_box0_center = 0.0, 0.9, 0.0 ph_box0_size = 0.35, 0.9, 0.35 ph_box1_center = 0.0, 0.6, 0.0 ph_box1_size = 0.35, 0.6, 0.35 ph_box2_center = 0.0, 0.35, 0.0 wstaw wartości jak powyżej, a wejdziesz w kazdą dziurę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 11 minut temu, boberm napisał: ...wstaw wartości jak powyżej, a wejdziesz w kazdą dziurę. hmmm..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 7 minut temu, kazik napisał: hmmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 @kazik - przecież napisałem, że schowek zabrałem, ale z młyna. Ale jak chcesz się pogimnastykować, to proszę. Nowy folder.7z @jurek48 schowek to ja bez problemu znalazłem, ale był problem z otwarciem. Wczytanie Kostii i schowek w młynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 6 minut temu, kondotier napisał: @kazik - przecież napisałem, że schowek zabrałem, ale z młyna. Ale jak chcesz się pogimnastykować, to proszę.... Chciałem tylko pomóc... 32 minuty temu, anatol napisał: Gdzie znajdę monety godzinę krążyłem po Pieczarze i nic. Od 11:00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Dla zainteresowanych - nowa mapa pieczary: I Labiryntu Edytowane 20 Czerwca 2017 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 @anatol monety są w porcelanowej wazie którą musisz rozbić, przy niej leży szkielet i dużo anomalii ognistych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Może komuś jeszcze się przyda miejscówka z 5 butelkami wódki w skrzyni na Kordonie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2412 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Koledzy gdzie lerzy ten zabity kontlorer w lesie na radzrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Po rozliczeniu się z Łysolem, monety pozostały mi w plecaku. Mój fart, czy to u wszystkich występuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Monet jest nadmiar. Po 2 sztuki zostają dwóch rodzajów i po jednej sztuce innych rodzajów. Chyba można je sprzedać za niezłą sumke nie próbowałem, bo chomikuje xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Mnie też zostały. Nie zwróciłem jednak uwagi, czy zostały wszystkie, czy coś sobie wziął. Leżą w schowku, jak mnie okradną, to je sprzedam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Nie mogę znaleźć papierów dla Akima w X16. Szukam w korytarzu za windą, tam gdzie anomalie termiczne, bo tak napisano w poradniku. Ktoś, coś? Edit: wiedziałem, że jak po godzinie fikania we wszystkie strony i zaglądania w każdą dziurę napiszę posta, to papiery znajdą się w trymiga. Po n-tym wczytywaniu leżały sobie spokojnie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Tu link dla poradnika wg zadań dla poszczególnych ważnych. http://www.amk-team.ru/forum/topic/13478-gid-po-narodnoy-solyanke-2016/ Kto jako tako łapie grażdankę, będzie w stanie skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Mam problem z zadaniem dla Sida na znalezienie gwiazdy wieczornej. To zadanie wisi mi tak prawie od początku gry bo nigdzie nie mogłem jej znaleźć. Dopiero po zdobyciu recepty ją zrobiłem ale zadanie się nie chce zaaktualizować. Mam gwiazdę a ciągle zadanie stoi, czy coś jeszcze on chciał do tego zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Mam podobny problem ze Żwawym. Nie chce odebrać kurtki. Chyba zadziałały tu sprawy czasowe. Mimo że czas nie był określony, skrypt rozliczenia nie widzi. Ciekawe, czy ten czit z OP2 na likwidację ograniczeń czasowych, by tu zadziałał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Też myślę, że ma to związek z czasem. Tylko martwi mnie czy to zadanie może sobie tak wisieć i czy nie ciągnie za sobą konsekwencji w stylu odblokowania kolejnych linii ważnych zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Jeśli Sidor daje Ci inne zadania, to niech sobie wisi. Kluczowe zadania Sidora, to te z podstawki. Najważniejsze na dokumenty z INB na Agro. Ono ciągnie linię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Teraz już nie daję żadnych. Dokumenty z inb? W OP miałem podobny problem. Nie wziąłem jakichś dokumentów i to ciągnęło całą masę zadań za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 @Pure - No to czeka Cię powtórka z rozrywki. Musi Sidor Ci zaproponować zadanie na dokumenty z INB. Inaczej nie ma sensu grać, bo główna lina jest położona. Gwiazda ma trzy miejsca spawnu. Zacznij na nowo od brania tego zadania. Trzeba sobie zrobić zapis przed wzięciem, aby w razie nieznalezienia we wskazanym miejscu, po wczytaniu zapisu dostać inne. Tu masz linka do poradnika z obrazkami. http://www.amk-team.ru/forum/topic/13478-gid-po-narodnoy-solyanke-2016/ oraz zrzut ekranu, abyś mógł przy nieznajomości rosyjskiego, zobaczyć gdzie to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Jesteś pewien że to zadanie na gwiazde ciągnie za sobą następne? Co to są te dokumenty inb? Może ja to wykonywałem. Poszukiwania ducha i kła robię wiec powinno być ok wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 @Pure - dokumenty o których wspominał Kondotier to raczej na pewno wziąłeś - one są "przepustką" do Baru.W kwestii ograniczen czasowych -generalnie zadania cykliczne mają trigger czasowy ca 1 miesiąc , zadania istotne dla dalszej fabuły - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi