kondotier Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 @Zwinny - trzeba było wgrać zapis sprzed wlezienia w muchołapkę i ją obejść. Jeszcze nie raz na nią trafisz, a to jest sposób na "odzyskanie" pancerza. W sweterku będzie Ci ciężko nie tylko uwolnić jeńca, ale nawet wrócić do Górnika i wyjść z Pieczary. A od razu będą nowe zadania ze sporym bieganiem po lokacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 @Zwinny albo wrzuć sejwa i coś pokombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 ja_quicksave.dds ja_quicksave.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 @Zwinny - a podmieniłeś sobie mapki z tej kopalni, tak aby na minimapie mieć kolorowe kreski pokazujące bezpieczną i prawidłową drogę? Bo jest jeszcze jedna kopalnia, ale już bez tego udogodnienia. Tam trzeba trochę pogłówkować, albo posłużyć się filmikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) ja_quicksave ok.ddsja_quicksave ok.sav@Zwinny Jeniec uwolniony zagadaj z Górnikiem za chwile przyczłapie Fima Koks zagadaj z nim. W razie problemów pisz. Edytowane 23 Listopada 2017 przez kazik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Wielkie dzięki, mam nadzieję że zadanek w pieczarze będzie jak najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 @Zwinny - odwiedzisz ją sporo razy, a na dodatek jeszcze inną kopalnię, nie tę z Rudego lasu, choć podobną . Jest kilku NPCów kwestowych, którzy z upodobaniem tam nas wysyłają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Czy istnieje fix na nieśmiertelność qustwoych NPC? Bo mi już Kuzniecow zginął i nawet nie wiem kiedy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 @Ignachinio - Kuzniecow jest potrzebny tylko tak długo, dopóki nie zrobimy zadania od niego, po którym otrzymamy ten przyrząd do robienia artefaktów. Jeśli je zrobiłeś, to się więcej nim nie przejmuj. Chyba że to początek i jeszcze nie masz swobodnego przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Nie dopiero zacząłem przygodę Czyli od początku lecimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Nie musisz całkiem od początku. Jak masz zapis po śnie o Pieczarze, to sprawdź po nim. Zobacz czy Kuzniecow żyje. Trochę wyżej wstawiłem dla kogoś zapis po pierwszym spotkaniu z żywym Kuzniecowem, ale z szczodrym od moda ekwipunkiem. Są screeny pokazujące co mi dał. Też możesz skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 @IgnachinioA ja mam taką prośbę jeśli masz sejw po "śmierci" Kuzniecowa to wstaw jako załącznik. Dodatkowo plik all.spawn z folderu gamedata\spawns oczywiście tez jak Kuzniecow nie żyje. Czyli zanim zaczniesz nową grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Proszę bardzo. Czyli nie tak jak w OP-2 postacie mogą mi zginąć.. 32r2r.dds 32r2r.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Niestety nie znalazłem poprawki na nieśmiertelność NPC dla NS 2016.Prośba jeszcze o plik all.spawn gamedata/spawn po śmierci Kuzniecowa tak jak pisałem powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 @Ignachinio - Tak, mogą zginąć. Mnie przy drugiej grze zginął Wilk na MW, kiedy niosłem mu radiostację. Znalazłem trupa, radiostacja do skrzyni, a zadanie wisi. Z niektórymi NPCami może być tak, że przenoszą się do Parowu. Jak Ci któregoś brakuje, to najpierw sprawdź na mapie, czy tam go nie ma. Np. Jurik czy Bies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Tego pliku nie idzie wysłać tak wiec sorry ale nie mam jak tego wysłać. Jak podnieść udźwig postaci w modzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 7 godzin temu, Ignachinio napisał: Tego pliku nie idzie wysłać tak wiec sorry ale nie mam jak tego wysłać. all.spawn Nie wiem dlaczego się nie da powyżej mój plik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Zmieniłem wszystkie trzy pliki na 200 kg mam na żółto (Czyli dobrze) wagę postaci a i tak stoję w miejscu i się nie ruszam. Ktoś wie czemu? I jeszcze co do zwiększonego udźwigu żeby to dobrze działało trzeba edytować 3 pliki. actor.ltx inventory_sect.ltx drrr.script Ktoś powie co źle robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Musiałbyś wstawić swoje pliki wtedy mogę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Dobra zaraz wstawię.. actor.ltx drrr.script inventory_sect.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Sprawdź teraz:actor.ltx drrr.script inventory_sect.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Wszystko fajnie.. mam próbnie te 500kg udźwigu.. ale nadal stoję w miejscu. Nie mogę się ruszyć. Dodatkowo okazało się, że mogę mieć maks 50 kg przy sobie inaczej nie mogę się ruszyć. Edytowane 29 Listopada 2017 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 @Ignachinio Na screenie masz pokazane jaki mam udźwig i co noszę. To już daleko w grze, tak że na wyposażenie nie patrz. A tu masz moje pliki, nie sprawiające kłopotu z poruszaniem. Ponadto GG nie będzie się męczył podczas biegania, skakania itp. actor.ltx drrr.script inventory_sect.ltx Radzę przed ich wklejeniem, te pliki które masz w modzie przemianować, lub przenieść poza moda. Po wklejeniu powyższych do właściwych katalogów, musi zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Nadal nic.. skopiowałem wkleiłem i nadal nic. Cały czas mam udźwig 50 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Wstaw sejwa sprawdze u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi