OldMan Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Nie wiem ile osób na naszym forum kojarzy ale dla mnie to SMUTNA wiadomość :( W wieku 67 lat odszedł z mojego świata muzyki Zbigniew Wodecki. Wspaniały MULIT-INSTRUMENTALISTA KOMPOZYTOR WOKALISTA. Wielcy odchodzą :( [*] [*] [*] Dwie jego wspaniałe kompozycje: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Dla mnie on zawsze będzie: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Przykre - wspaniali artyści odchodzą jeden po drugim. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Bez komentarza... Piękny głos, bardzo zdolny muzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Odszedł nietuzinkowy człowiek i wielka indywidualność polskiej sceny muzycznej. Poniżej wywiad który może przybliży młodemu pokoleniu (i nie tylko) postać tego artysty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Szkoda człowieka... zostawił po sobie tuziny dobrej muzyki, lubił eksperymentować i z tego co się nie mylę grał z Kalibrem 44 w warszawskiej Progresji. Szacun, i niech mu Ziemia lekką będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi