kondotier Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 @Paranoia - o instalacji na różnych dyskach lub partycjach, pisali autorzy moda na jego stronie macierzystej, kiedy rosyjscy gracze mieli problemy jak @Seal0s. Było tam chyba jeszcze jakieś wyjaśnienie, ale jego już nie pamiętam. Ja tę informację tylko powtórzyłem. Instalując CoC na innej partycji niż ta na której jest system, nie miałem najmniejszych problemów z uruchomieniem i grą. A skoro autorzy moda takie coś nakazują, widocznie wiedzą co robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 10 minut temu, kondotier napisał: @Paranoia - o instalacji na różnych dyskach lub partycjach, pisali autorzy moda na jego stronie macierzystej, kiedy rosyjscy gracze mieli problemy jak @Seal0s. Było tam chyba jeszcze jakieś wyjaśnienie, ale jego już nie pamiętam. Ja tę informację tylko powtórzyłem. Instalując CoC na innej partycji niż ta na której jest system, nie miałem najmniejszych problemów z uruchomieniem i grą. A skoro autorzy moda takie coś nakazuję, widocznie wiedzą co robią. eee... to nie milicja, nie musisz się tutaj tłumaczyć... Poza tym, autorzy moda nic nie nakazują tylko sugerują, by po prostu wyeliminować jakiekolwiek problemy i niedopatrzenia instalacyjne użytkowników(bo po co później spędzać czas powtarzając wszystkim by nie mieszali plików gier). Z technicznego punktu widzenia, miejsce instalacji nie ma najmniejszego znaczenia tak długo jak nie jest to ten sam folder co Zew Prypeci. Ale możesz nawet wypakować CoC'a w nowym folderze w miejscu gdzie jest właśnie Zew Prypeci i gra będzie działać póki zawartość gry CoC jest w tym oddzielnym folderze. Ja sam mam wszystkie Stalkery i Samodzielne mody do niego jak CoC czy CoM w jednym folderze: "C:\Games" Pic polega na tym by po prostu nie mieszać ich razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seal0s Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Więc ktoś ma jakieś pomysły co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Masz oryginalnego CoP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 to nie chodzi o CoP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 @Seal0s rzuć to w cholerę i zagraj w coś co działa, a za jakiś czas spróbuj jeszcze raz. Dbaj o nerwy. Masz tylko jedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Nie lepiej pobrać repacka? :/ Ja mam na repacku i śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 11 godzin temu, Seal0s napisał: Więc ktoś ma jakieś pomysły co zrobić? Jeszcze raz: Rozłożyłem tę instrukcję na 14 punktów byśmy mieli pewność że nic nie mieszasz w czasie instalacji. Powiedz nam czy instalujesz w ten sposób, bo nie ma takiej możliwości by coś spaprać przy instalacji CoC, zrozumiał bym błędy i crashe w czasie gry, ale sama instalacja to powinno być mniej niż 5min roboty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seal0s Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 @DaarMoo Tak zrobie Jakie mody proponujecie? Wczoraj skończyłem CoPa (ZP) z Arsenal Overhaulem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 @Seal0s ze swej strony mogę Ci polecić (jeżeli jeszcze nie grałeś) "Bóg z nami" i jego kontynuację "Kontrakt na dobre życie". Obydwa na CoP-a. Pierwszego przeszedłem, drugiego ogrywam i jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seal0s Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Panowie CoC działa Miejsce zainstalowania ma znaczenie Na Dyskach D oraz X nie działał ale na C już tak Dziękuje za wszelkie starania aby mi pomóc Myśle że temat można zamknąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) @Seal0s Tak wygląda moja lista modów. Grałem oczywiście w wersję ENG. Polecam Ci też dodatki stworzone przez @Paranoia Znajdziesz je w odpowiednim dziale. Edytowane 12 Lipca 2017 przez daniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 akurat bez oryginalnego CoP ci nie pójdzie miśku @antrix bo to samo miałem także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seal0s Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 @daniu Nie róbmy tu spamu Masz steama? Jeśli tak możesz mnie zaprosić do znajomych chętnie zaakceptuje Wpisz Seal0s1339 i mnie znajdziesz bo nie ma innej osoby o takim nicku Tu masz SS jak wygląda mój profil Jak Kłopoty będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 @Seal0s - podajesz nazwy własnych dysków, ale mnie to nic nie mówi. Napisz, na którym masz zamontowany system. Na X czy na C. Będzie to pomocne dla innych, dopiero moda stawiających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seal0s Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 System mam na C Mam dyski - C, D, X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 @Seal0s Widać że mod ma chimery. Mam system na C: a moda na partycji D: i hula bez problemów. Czyli że można też i na systemowym. Ale Twoja przygoda z modem, to jedno doświadczenie więcej i jasność dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 @Zievmowit Jak bez oryginała nie pójdzie? Zasysasz repacka i grasz :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 @SEB2E to ci error wywali, jest potrzebna oryginał, bynajmniej klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Ty tak na serio? Gram w CoM'a na repacku normalnie, nie mam żadnych errorów Wszystkie pliki CoC'a mam na pulpicie z repacka tak jak widać na skrinie :3 Edytowane 13 Lipca 2017 przez SEB2E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi