andwis Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) @kazik dziękuję Edytowane 10 Lutego 2018 przez andwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Nacisnąłem wstawiony link i mam: Spróbuj jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwis Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Już jest OK, chyba za szybko chciałem pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 @andwis - W tej części moda schowków jest przeogrom i każdy zawiera wartościową rzecz. Będąc w Barłogu, szukaj ich nie tylko na ziemi, ale i na drzewach. Na nie wchodzi się dość łatwo. Do barłogu idziesz od razu po rozmowie z Leśnikiem, a to co tam znajdziesz, to na początku moda prawdziwy skarb. Zbieraj karty z opisem i klucze, też są opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Mam mały problem, otóż nie mam uciekającego teleportu który pozwolił by mi się dostać do czerwonej kuli na wysypisku, może mieć to związek z przed wczesnym pójściem na agroprom? Albo jest inny sposób by się do ów kuli dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 @MaklerR Może ci się wypłoszył i biega gdzieś po mapie. Mi potrafił całkiem daleko odbiec od tych 2 zbiorników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Pomagałem komuś z tym teleportem na PW. Czy sam do niego strzelił, czy został postrzelony przypadkiem - nie ważne. Ważne było to, że teleport poleciał do góry i to wysoko, ledwo było go widać. Problem rozwiązałem teleportując się z tego wysokiego rusztowania na zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Dzięki @smox, już mam tego czerwonego drania @tom3kb Latałem jak poparzony po wysypisku i nigdzie go nie było, dopiero jak dostałem się na zbiorniki i zebrałem kulę to postanowił "pobiegać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Witam mam problem ze spolszczeniem tego moda a mianowicie pobrałem repcka zainstalowałem zgodnie z opisem i wrzuciłem spolszczenie(3 foldery) do głównej gry odpalam i co rosyjski co robię źle?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 54 minuty temu, suchyyy1 napisał: mam problem ze spolszczeniem tego moda Nie masz problemu ze spolszczeniem, tylko z prawidłowym zainstalowaniem. Jednak już lepiej nie da się wytłumaczyć niż jest w 1 poście. Spolszczenie, to tylko folder gamedata. Reszta jest tylko do obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 tak robiłem na początku sam folder gamedata i bez zmian jakieś pomysły co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Rozumiem, że sam Repack bez spolszczenia działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Musi działać. W tego moda ze spolszczeniem grało wielu graczy i nikt takiego problemu nie zgłaszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Nie wiem czemu ale zrobię inaczej zamiast repka ściągnę Cień Czarnobyla 1.0006 tylko rus pol i zainstaluje później mod i pacz na koniec spolszczenie i zobaczymy oby mod bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 15 minut temu, suchyyy1 napisał: zamiast repka ściągnę Cień Czarnobyla Tylko pamiętaj co jest napisane w 1-ym poście Cytat Instalacja moda w wersji Repack, dla której przygotowane było spolszczenie. Także może nie zadziałać. No chyba, że Cień Rus jak np repaki Komy. No i musisz wtedy ściągnąć samą gamedata moda a nie czasem wrzucaj Repacka na Cienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Panowie bracia. Mam problem z jedzeniem ,co zjem to zatrucie. Chodzi o gotowe żarcie. Konserwy zatrute , kiełbasa be, nawet serek topiony jest trujący. Racje żywnościowe kupowane od handlarzy też przeważnie są trujące. W leczeniu pomaga tylko morfina . Coś się z tym da zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 @tybet64 Jak w plecaku pojawi ci się podwójne jedzenie, to idź do najbliższego NPCa i wejdź w opcję handlu. Wtedy każda z posiadanych np. konerw, będzie miała różne ceny. Te droższe są zepsute i trzeba się ich pozbyć. Możesz je sprzedać, ale nie wolno Ci później od tego NPCa ich odkupić. Tańsze możesz zjadać. Lalka przyjmuje zepsute serki i daje rady. Tak że je możesz trzymać w obu rodzajach, tylko pilnować się przy jedzeniu. Suchary nigdy się nie psują, nawet jak z nimi wejdziesz w radiację. A kiełbasa i konserwy tak. Dlatego nie należy ich nosić dużo ze sobą, a trzymać w schowkach. Nic nie ginie. A przede wszystkim gotuj jedzenie. Przecież nie na daremnie uczono Cię robić zupę z dzika. Części mutantów do jego ugotowania jest pod dostatkiem. Ognisk też nie brakuje. Zapałek, czy zapalniczek też nazbierasz, kupisz. Wodę znajdziesz zawsze w barakach Zwiadowców i bazach stalkerskich. Są to beczki lub kanistry. Dlatego warto mieć nawet 5 manierek z czystą wodą i preparat B-190. Zjedzenie zupy z dzika, daje długą sytość, kilka razy dłuższą niż z konserwy. Z pozostałych części też. Do czajnika możesz naparzyć herbaty, na długo gaszącej pragnienie, dającej wytrzymałość i chyba zmniejszającej radiację. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Dzięki wielkie za pomoc,O tym psującym się żarciu to nie wiedziałem. A to gotowane też się psuje? Bo mam parę zupek i ziemniaki ze słoniną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 @tybet64 - Gotowane się nie psuje, ale jest radioaktywne. Dlatego przed jego zjedzeniem trzeba zażyć B190. Taka biała fiolka. Nie trzeba wiele dźwigać, bo zawsze masz możliwość ugotowania. Ja nosiłem dwa kociołki i dwa czajniki. Zawsze mi wystarczało. Surowe ziemniaki i serki, też w radiacji się psują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Jeszcze jedna sprawa. Przy aktywacji artu "Zmyłka" ( chyba ) na Obrzeżach wywala mnie z czymś takim ]Expression : fatal error [22.03.18 20:00:19.847] [error]Function : CScriptEngine::lua_error [22.03.18 20:00:19.847] [error]File : script_engine.cpp [22.03.18 20:00:19.847] [error]Line : 90 [22.03.18 20:00:19.847] [error]Description : <no expression> [22.03.18 20:00:19.847] [error]Arguments : LUA error: ...x86)\zolotoy shar\gamedata\scripts\xr_effects.script:8213: attempt to call field 'actor_in_predb_cave_zone_big' (a nil value) [22.03.18 20:00:19.847] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 @tybet64, miałem w tym modzie sporo wylotów, których nie miał nikt inny w całym internecie. Pomogło zmniejszenie ustawień moda. Od tej pory wszelkie wyloty ustały i było tak do końca rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Te arty używa się w określonych miejscach. Są w różnych kolorach. Źle użyty, może dawać takie efekty. Kim grasz? A najlepiej zabić narkomana na samym początku przy pierwszej rozmowie. Nie ma problemu ze Zmyłkami i jest jego dobry schowek. Pamiętaj, że na Obrzeżach należy się dobrze obłowić. A jest czym. Obojętne komu pomagasz, obejrzyj i skorzystaj. https://www.youtube.com/watch?v=76jChHXxeFE Większość możesz zabrać robiąc zadania. Znajomość języka zbędna, obrazki wystarczą. Nie przepuszczaj żadnemu leżącemu trupowi. Prawie z każdego jest schowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Spróbuję na niskich chociaż teraz mam też nie za wysokie. kondotier Gram dla wojska. O jakiego ćpuna chodzi? Edytowane 22 Marca 2018 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 @tybet64 - nie pamiętam, czy grając dla wojska jest ta opcja. Ale chyba taż można się z nim zetknąć. Dostajesz się do niego przez pieczarę, też Zmyłkami. A tu zobacz co miałem na koniec Obrzeży, pomagając wojsku. Masz też pokazane, jak prawidłowo dostać się do czarodziejskiej lampy, za pomocą moda, bez korzystania z kryształów. Oprócz lampy w innym pokoju w szafie jest moduł. Jak zabierzesz klucz Leninowi, to on pasuje do kraty w tym budynku za Leninem, a potem do sejfu na dachu. Jak najpierw pójdziesz do sejfu, to już nim kraty nie otworzysz. Przy grze dla wojska, ten klucz nie otwiera kraty pod sztabowym budynkiem. Jak chcesz wejść do piwnicy - a warto dla artu - trzeba wejściem w garażu po rozwaleniu wersalki. Ze znalezionym modułem pofatyguj się na maszt. Albo skorzystaj z biegającego pod masztem teleportu, albo po linie. Zabierz co znaleziesz i uruchom przekaźnik. Koniecznie idź tam, gdzie z radia głos ci każe. Wszystkiego nie jestem Ci podpowiedzieć, bo możliwości jest sporo. Tyle tylko, że powinieneś znaleźć Sajgę, AK47 i schowek maski pieska. Dobrze szukaj na brzegach sadzawki i w zabitych przy niej psach i kotach. A mojego nicka nie kopiuj, ale pisz. Najpierw małpa @, a zaraz bez spacji kondotier. Rozwinie się poniżej okno i w nim kliknij na kondotiera. Wtedy zostanę napisany na szarym tle. Takie coś powoduję u mnie sygnalizację, że ktoś do mnie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi