MaklerR Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 @smox Potrzebuje wody do odnowienia sprintu, w prypeci mam trudną walkę i muszę być w ciągłym ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Nie bardzo wiem w czym problem @MaklerR. Od Obrzeży używam Egzoszkieletu towarowego i biegam bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Przestałem go używać od radaru i mimo artów na udźwig (120 kg maks) moja postać szybko się męczy przy obciążeniu rzędu 70, wczesniej mi to nie przeszkadzało bo po prostu miałem duzo manierek i zawsze było je gdzie uzupełnić PODBIJAM Mod skończony. Myślałem, że już żaden mod mnie tak nie wciągnie, a tu proszę, całość w tydzień. Teraz tylko przetłumaczyć sobie zakończenie by coś zrozumieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Ale zakończenie było tłumaczone chyba, nie było czasem w folderze z polonizacją? Tak do poczytania? Dawno grałem to nie pamiętam już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 @tom3kb ma rację. W folderze ze spolszczeniem są oprócz spolszczenia 2 foldery - Przetłumaczone Intro i inne i Zakończenia. Jeżeli dobrze pamiętam, to autorem tłumaczenia jest @kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Przeszedłem moda. Drugi raz grało mi się naprawdę rewelacyjnie. Po pierwsze mam dużo lepszego kompa, więc i graficznie było sporo lepiej. Po drugie pamiętałem fabułę (mniej więcej, bo lata lecą niestety) i nie miałem jakichś większych problemów z zadaniami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Cześć dopiero zaczynam grę (4 raz =D) i jak wyjąć arta żeby go uruchomić (ten co działa tylko na obrzeżach), w opisie jest ubrać na pas wyciągnąć i kliknąć jak strzał tylko jak go wyjąć, obklikałem całą klawiature i nic, a drugie to u mnie za przystankiem jest tylko 1 skrzynia i brakuje mi 1 kola do zaporożca i za chiny nigdzie na kordonie nie mogę go znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @mietek1986 A to czasem nie chodziło, że musiałeś wyjąć pistolet ze slotu w inwentarzu, włożyć tam artefakt i wtedy postać miała go w łapach i mogła "strzelić". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Dzięki Tom zadziałało, a koło sobie przyniosłem z obrzeży i teraz tylko zabawa jak tam na przystanek wskoczyć =D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 A jak nie masz skrzynek i pojazdu to może by skorzystać ze zdolności teleportacyjnych. Znaleźć jakiś punkt, z którego widać dach przystanku i schowek i się przenieść dzięki artefaktowi. O ile to w tym przypadku możliwe bo chyba trzeba było wycelować w dany obiekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @mietek1986 Popatrz w temacie. Dałem zrzuty ekranu, jak przy pomocy Zaporożca i swojego kombinezonu wskoczyć na dach przystanku ( Tego na Kordonie? ). Ale cały komplet do naprawy tego grata jest na Kordonie, nic nie trzeba było przynosić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) Dzięki ale po 6h kombinowania sobie odpuszczę i poczekam jak trafie jakiegoś arta do teleportacji albo jak tu można sobie na moment skok podnieść, tak tylko tam skiknąć i tyle =D Bo kombinezon jak bym nie wywalał zawsze na glebe leci, nawet naznosiłem skrzynek i innego badziewia i próbowałem sobie wierze zbudować =D i lipa. Dobra załatwione =D Edytowane 29 Lipca 2019 przez mietek1986 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Siema, piszę jeden pod drugim bo opcji edytuj nie mogę znaleźć =D gdzie można sprawdzić Karme jaką mam, w pda jest tylko reputacja, i gdzie moge znaleźć info na temat osiągnięć bo na razie mam tylko rzeźnika a wątpie by było tylko to jedno =D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 @mietek1986 był artefakt pokazujący karmę ja go niestety nie znalazłem, podnieść ją można było łapiąc takie okrągłe anomalie, były też anomalne rękawiczki, że jak naprawiałeś sprzęty to podnosiła się karma. Były też chyba inne anomalne rzeczy, arty które podnosiły karmę. @mietek1986 ten artefakt pokazujący karmę to Kameleon do znalezienia na wysypisku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Z kameleonem to wiem, szukałem ale nie mogę znaleźć i myślałem że jest inny sposób, a do osiągnięć jest jakieś info gdzieś czy jak, a i ci kolesie z zombifikująca bronią są jacyś nieśmiertelni czy jak, wale do takiego z aksu znalezionego w queście z czaszką i po pełnym magazynku ppanc ten mnie załatwia i troche tego nie rozumiem a koło minimapy pojawia mi się jakiś znak czerwony z ixem ????? a i o co chodzi z sejwami, robie sobie 3 twarde i quick, quick mi sie posypie tzn znika zegar i menu z efami, wczytuje twarde i tam jest to samo, na agropromie jestem chce na wysypisko i mi sie poszło wszystko ....... i nie wiem co zrobić, gre mam na minimalnych ustawioną ze statykiem tylko rozdziałka to 1920 na 1080 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 @mietek1986 rób więcej zapisów, z 10 chociaż bo czasem kilka może się posypać, no i często zapisuj na różnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 To tak właśnie robię, problem jest że jak padnie jeden to i reszta bo próbowałem wczytywać i zaraz wywala z gry i tyle, po odpaleniu działają z 5 min i powtórka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 @mietek1986 te problemy o których piszesz, pokazuje HUD. Karmę masz chyba takim kółeczkiem, które zmienia kolor od zielonego do czerwonego. I widzisz jaką ją masz. Wtedy trzeba łapać takie pomarańczowe latające kule, podobne do anomalii. Tylko że te poprawiające uciekają przed Tobą. A kiedy mamy problem z zapisami, to znika nam taki wykaz czegoś tam na ekranie. Wtedy szybko trzeba wrócić do zapisu z tym wykazem. Jedno i drugie jest opisane w temacie, tak że już masz dane odpowiedzi. Dwa pierwsze zrzuty ekranu pokazują "anomalie ratowniczą" i zielony znaczek karmy na ( prawy górny róg zdjęcia ) A tu zrzuty ekranu z sygnalizacją uszkodzonych zapisów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Siema dzięki za info, musze poszukać jak znaleźć tego kameleona i zapisy jakoś zniosę, ale muszę wam napisać że znalazłem 3 sposób na żelazną kurtynę =D nie wiem czy przypadek czy zamierzone ale idzie tak, bierzecie zaporożca i przeskakujecie nasyp tam na prawo co jest płot rozwalony, u mnie normalnie działa trzeba tylko mieć parę apteczek i bandaży =D Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez mietek1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 @mietek1986 Przecież na filmiku masz pokazane, gdzie on jest. Możesz filmik zobaczyć od początku, a nie tylko finał szukania. Jeśli na kordonie brałeś zadanie na części do naprawy uszkodzonej broni, to znalezienie tych części i Kameleona można zrobić za jednym podejściem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) Siema, podeśle ktoś save po dolinie mroku, mi się zrypały wszystkie savy jakie mam a zaczynać od nowa to raczej nie będe, Chyba że można jakoś je naprawić? Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez mietek1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 @mietek1986 Czy zapis jest dobry, czy wysypany, możesz łatwo sprawdzić po jego uruchomieniu. Powinien być widoczny zegar i HUD. Zobacz na zapisach sprzed Doliny, czy to masz. Nie było przypadku, aby poszły wszystkie zapisy. Musiałeś nie zwrócić uwagi wcześniej, że mod sygnalizuje problem. A naprawić można tylko wczytując zapis z "przeszłości" z prawidłowym HUDem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 to muszę zacząć od nowa, bo we wszystkich sejwach nie ma zegara i huda, mimo że na scrinach koło zapisów wszystko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 U mnie problem pojawił się dopiero na Magazynach Wojskowych, ale niektórym zdarzał się wcześniej. Nie rób quicksave'ów, zapisuj przez menu, to zminimalizujesz szansę na wysypanie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 @mietek1986 To nie masz zachowanych zapisów np. po powrocie z Obrzeży? Bo jakoś przecież do tej doliny dotarłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi