SaSTrooP Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 No dobra, a ktoś zna kod do tej bazy wojskowej? Bez ew. tej jamy jeszcze pewnie przeżyję, choć ścieżki szkoda, ale dostałem niby kod do PDA, którego... nie dostałem. Jak mówię, PDA napisało tyle, że kod dostępu został ściągnięty, ale nigdzie nie została podana jego treść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 @SaSTrooP Ale Ty jesteś koźlo uparty i chcesz brnąć w źle prowadzoną grę. Kody, o ile nie pokaże Ci ich mod, nie zadziałają. Robiący filmik z gry dla wojska wszedł do bazy. Odnajdź ten moment i zobacz jaki kod wklepuje, albo gdzie go ma w PDA. Dalej grasz na angielskiej wersji? Skąd ją wziąłeś? To ta wersja może być powodem Twoich problemów. Inaczej niż u nas, gdzie polską wersję robią tłumacze, angielskie tłumaczenia są w większości translatorowe. Ile czasu gry na Obrzeżach straciłeś na walkę z błędami? Chyba sporo więcej, niż zajęło by Ci ponowne wejście na lokację i zagranie dla przemytników. Pytałem o schowek pokazywany przez maskę wilczka. Jeśli nie znajdziesz go na Obrzeżach, to już tu stracisz wartościowy łup, jak i stracisz możliwość odnaleziena kolejnych, z łupem nie do pogardzenia. Ale to Twoja sprawa, czy posłuchasz rad, czy będziesz grał po swojemu i w dalszej części miał jeszcze większe problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba12 Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Cześć zmieniłem ustawienia graficzne na średnie a oświetlenie na statyczne mod dalej przy wczytywaniu szybkich zapisów wywala macie pomysł jak to rozwiązać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 @kuba12 nie robić szybkich zapisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoline Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca (edytowane) ktoś mógłby się zlitować i podnieść mi Lampę śmie(r)ci na Wysypisku. Szlag mnie już trafiać zaczyna ... Bardzo z góry dziękuję nvm. udalo sie w koncu Edytowane 3 Lipca przez smoline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi