tybet64 Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Witam. Nie znalazłem nigdzie takiego tematu więc muszę nowy zacząć. Chcę się dowiedzieć czy gdzieś można znaleźć jakieś stalkerowskie ikony do Win7? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk7 Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Był temat o zmianie tylko kursora myszy na stalkerski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Dnia 15.09.2017 o 11:12, tybet64 napisał: Witam. Nie znalazłem nigdzie takiego tematu więc muszę nowy zacząć. Chcę się dowiedzieć czy gdzieś można znaleźć jakieś stalkerowskie ikony do Win7? Spróbuj "przekopac" się przez DeviantArt:https://www.deviantart.com . Tam jest muultum róznych rzeczy - byc może także ikony do S. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Paczka ikon do wszystkich części STALKERA i różnych modów - co prawda sprzed 2 lat, ale są fajne i można je przerabiać. Są tam modele różnej rozdzielczości: icons_TINC_18.02.15.7z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 A ja pytanie z podobnej beczki, czy ktoś ma link(i) do ikon z EKWIPUNKU? Przyda mi się trochę nowych ikon, ale nie chce mi się modów ściągać specjalnie dla ikon, ktoś ma dużo modów na dysku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yossarian Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Korzystając z już istniejącego tematu, wrzucam kilka ikonek do podmiany pulpitowych skrótów. Ikony.7z 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 3 godziny temu, Chlebczarow napisał: wrzucam kilka ikonek do podmiany pulpitowych skrótów Świetna sprawa, już zacząłem korzystać. Spoiler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts