tybet64 Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Witam. Nie znalazłem nigdzie takiego tematu więc muszę nowy zacząć. Chcę się dowiedzieć czy gdzieś można znaleźć jakieś stalkerowskie ikony do Win7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Był temat o zmianie tylko kursora myszy na stalkerski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Dnia 15.09.2017 o 11:12, tybet64 napisał: Witam. Nie znalazłem nigdzie takiego tematu więc muszę nowy zacząć. Chcę się dowiedzieć czy gdzieś można znaleźć jakieś stalkerowskie ikony do Win7? Spróbuj "przekopac" się przez DeviantArt:https://www.deviantart.com . Tam jest muultum róznych rzeczy - byc może także ikony do S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Paczka ikon do wszystkich części STALKERA i różnych modów - co prawda sprzed 2 lat, ale są fajne i można je przerabiać. Są tam modele różnej rozdzielczości: icons_TINC_18.02.15.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 A ja pytanie z podobnej beczki, czy ktoś ma link(i) do ikon z EKWIPUNKU? Przyda mi się trochę nowych ikon, ale nie chce mi się modów ściągać specjalnie dla ikon, ktoś ma dużo modów na dysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Korzystając z już istniejącego tematu, wrzucam kilka ikonek do podmiany pulpitowych skrótów. Ikony.7z 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 3 godziny temu, Chlebczarow napisał: wrzucam kilka ikonek do podmiany pulpitowych skrótów Świetna sprawa, już zacząłem korzystać. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi