mrbialy1 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Ostatnio zachciało mi się znowu pograć w stalkera CoP, ale nie mam dobrego spolszczenie. Szukałem czegoś sensownego i znalazłem, ale po zainstalowaniu tego gra nie włącza się/tłumaczenie nie działa. Przy spolszczeniu "Russian Voices" ktoś pisał, że trzeba zmienić coś w pliku fsgame.ltx, ale nie napisał co. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 @mrbialy1 - Na forum masz temat Repacki od @Koma. W nich masz spolszczenia do wszystkich części. I szczegółowe opisy jak postąpić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 W tym wątku masz namiary na spolszczenie CoP wrzucone na mój host. Pobierasz tylko drugą i trzecią paczkę wypakowujesz do katalogu z grą. W razie potrzeby zgadzasz się na nadpisanie plików. A najlepiej pobierz trzy paczki i masz podstawkę CoP+spolszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbialy1 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Właśnie dostrzegłem źródło problemu: wszystkie te spolszczenia są na wersję 1.6.0.2, a ja mam 1.6.02 Już mi wszystko działa! Temat zamknięty. 2 minuty temu, mrbialy1 napisał: Właśnie dostrzegłem źródło problemu: wszystkie te spolszczenia są na wersję 1.6.0.2, a ja mam 1.6.02 Już mi wszystko działa! Temat zamknięty. Nie ważne, nadal nie działa xd. Wie ktoś, jak zmienić wersję stalkera 1.6.02 na 1.6.0.2 na steamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Godzinę temu, mrbialy1 napisał: jak zmienić wersję stalkera 1.6.02 na 1.6.0.2 Jak zamalować białą kartkę na biało? Na biało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 @mrbialy1 Sformułuj inaczej pytanie bo ni luja nie idzie nic zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbialy1 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Pytanie jest dobrze sformułowane: jak zmienić 1.6.02 na 1.6.0.2 na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 @mrbialy1 Przecież to ten sam patch Tylko inaczej zapisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbialy1 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 No właśnie ponoć nie. Ludzie piszą, że im na tamtej wersji działa spolszczenie, a na tej co ja mam to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Proste pytanie: skąd masz grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbialy1 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Przeczytaj uważnie: "Jak zmienić wersję [...] na steamie?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Pytanie było proste, bo gra ma różne numerki w zależności od regionu dystrybucji. Skoro cwaniakujesz, to ja nie będę tracił czasu na pomaganie Ci - tym bardziej, że kilka postów wcześniej masz gotowe rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 1.6.02 aka 1.6.0.2 to jest finalny i ostateczny patch do Zewu Prypeci, nie ma innego. Jedni piszą tak inni tak, ale to to samo brzydko tłumacząc Spoiler Jak to mówią to gunwo tamto nasrane Jeśli da się na steamie zmienić patcha to na wcześniejsze 1.6.00 albo 1.6.01 ale to w opcjach uruchamiania gry na steamie sobie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) @mrbialy1 Nie bardzo wiem po co drążysz temat skoro dostałeś już wyjaśnienie ale chyba nie bardzo bierzesz je pod uwagę. Nie ma czegoś takiego jak rożne patche 1.6.0.2 a czy będzie zapisany jako 1602 czy jako 1.602 itd... To i tak to jest ten sam finalny patch. Dodatkowo podałem Ci wyżej moje namiary na PEŁEN REPACK a Ty nadal pytasz o patch...@Sierioża chyba masz rację.. Edytowane 26 Listopada 2017 przez kazik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbialy1 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Dobra, przyznaję: zbulwersowałem się i to dość mocno. Przepraszam bardzo za to. Jednakże problem dalej występuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Nie sądzę, żeby ktoś jeszcze pomógł, bo problem został rozwiązany już na początku dyskusji. Wtrącę tylko, że "zbulwersować się" znaczy mniej więcej tyle, co "zezłościć / oburzyć / obruszyć się", może też "zniesmaczyć". I to chyba nie było to określenie, którego chciałeś / powinieneś użyć - w zależności od punktu widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 @mrbialy1 - na forum jest temat zrobiony przez @Koma, z którego możesz pobrać dowolną część Trylogi i wyposażyć ją w chciany język. I nie obwiniaj nas, skoro my swoje, a Ty swoje. Dostałeś rady które rozwiązują Twój problem. Nie stosujesz się do nich, zostajesz z nim "zbulwersowany". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi