pacjent1972 Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 Tytuł Oryginalny: Сталкер Погоня за Праздником Platforma: Cień Czarnobyla 1.0006 Data Premiery: 03.01.2018r Autor: TQM Team Autor Polonizacji: @gawron Długość: Mini Mod ( ~ Ok. 30 minut ) OPIS: Spoiler Pogoń za Świętami to nieduża noworoczna modyfikacja zbudowana na platformie Stalker Cień Czernobyla. Bohaterem moda jest stalker Sieńka którego czeka likwidacja "skutków" noworocznej nocy. Fabuła: Sieńka ze swoim kompanem Pietruchą w sylwestrową noc zostali chronić stalkerską bazę. Lecz jak to często bywa, kolegom trudno było się ochronić przed pokusą wypicia wódki. Koledzy się skusili ale po ostrej zabawie z reguły następnego dnia wychodzą jej skutki. Czym zakończyły się noworoczne przygody przyjaciół i jak dalej rozwijały się wypadki, dowiecie się z przechodzenia tej żartobliwej noworocznej historii. Zmiany: - Niewielka fabuła z noworocznym humorem i atmosferą - Trzy nowe lokacje - Zintegrowany nieduży pak broni składający się z : Lornetki, Fort-12, AK-74, Obrzyn, PM, TOZ-34, AK-74u, Nóż i PB. - Duża ilość schowków Uwaga! Mod zalecany na oświetleniu statycznym, niewskazany szybki zapis gry z poziomu klawiszy F. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: https://yadi.sk/d/uCm7Nhtp3RB6bh Spolszczenie: Autor/rzy spolszczenia moda NIE WYRAŻA/JĄ ZGODY na jego uploadowanie / publikowanie na inne serwery niż forum stalkerteam.pl https://zone.stalkerteam.pl/file/325 INSTALACJA: Spoiler Instalacja moda na podstawce SoC 1.0006 (nie wykluczone ze uda się to na 1.0004) Rozpakować archiwum z modem Rozpakowaną gamedate i skopiować do folderu z gra Dodajemy spolszczenie SCREENY: Spoiler Źródło: https://ap-pro.ru/forums/topic/205-погоня-за-праздником/ 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Do tego stopnia ten mały mod mnie zauroczył, że postanowiłem go spolszczyć. Jest to mod, który nigdy nie straci na aktualności, wystarczy mały retusz. SPOLSZCZENIE: Pościg_za_Św_PL.7z 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted February 16, 2018 Author Report Share Posted February 16, 2018 Dziękuję @gawron. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 Mod postawiony i rozegrany 1. fragment. Ku uciesze oka kilka screenów. Spoiler Jak dokończę, odniosę się do moda. DODANO: Żartobliwie mówiąc, dłużej się moda stawia niż gra. Poprzednio przerwałem grę, sądząc że będzie ciut dłuższy. Przeliczyłem się, było tylko jedno zadanie więcej, po to aby sensownie zakończyć moda. Dla zbieraczy ciekawych zrzutek kilka następnych. Spoiler To ostatni dialog moda. I przypomnienie, że były święta. Nie ma co recenzować, ale tego moda powinien przejść każdy. I nie sądzę, aby się komuś udało go spieprzyć. Duże brawa dla autorów moda, choćby za samą nową lokację. Do przejścia krócej niż 1 godz. Ja szperałem gdzie się dało. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts